Pexels
Sport

NK tennis weer in Alphen aan den Rijn

Vorig jaar werd het NK Tennis voor het eerst gehouden bij tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Ook dit jaar keert het evenement weer terug naar Alphen!

Van 16 tot en met 22 december wordt het NK Tennis gehouden bij Nieuwe Sloot. Het NK is de thuishaven voor de titelstrijd om het nationale kampioenschap in enkel- en dubbespel, inclusief rolstoeltennis.

Vorig jaar wonnen Scott Griekspoor, Lesley Kerkhove, Maikel Scheffers en Diede de Groot de titels. Alphenaar Jelle Sels verloor toen van Griekspoor in de finale.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.