Rolf Parrée
Sport

NK Wakeboard & Wakeskate bij Wet 'n Wild

Op 24 en 25 augustus is Wet 'n Wild het decor van het NK Wakeboard & Wakeskate. Deelnemers uit het hele land komen naar Alphen aan den Rijn om te strijden om de titel.

Veel deelnemers zijn al gestart met de training en voorbereiding van de wedstrijd. Vanaf vrijdagmiddag start het programma al voor de deelnemers. Zij kunnen vanaf 15.00 trainen op het wakepark aan de Zegerplas. Zaterdagochtend vanaf 08.30 start het evenement en strijden verschillende riders uit het land om de titel Nederlands Kampioen Wakeboard of Wakeskate. Met de competitie concurreren zij ook voor 400 punten om de wereldranglijst te bereiken. Ook op zondag begint de competitie om 08.30 uur en is 's avonds om 20.00 uur de prijsuitreiking. 

Naast de competitie worden er ook feesten georganiseerd rondom het NK. Op vrijdagavond is er een Pre Party bij Maggie Blue en op zaterdagavond is er een Riders Party bij Wet 'n Wild.

De competitie is officieel goedgekeurd door de NWWB en IWWF (International Waterski & Wakeboard Federation). De organisatie hoopt de sport zo onder de aandacht te brengen bij de Alphenaren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.