NK wakeboarden bij Wet ’n Wild Wakepark

De zomer is in volle gang. Ook al lijkt het er deze week even niet op, de temperaturen zijn goed. In het weekend van 24 & 25 augustus gaat het gebeuren op de Zegerplas, het NK wakeboarden & wakeskate staat voor de deur.  

Tientallen professionele wakeboarders laten zich van hun beste kant zien op het gevarieerde en uitdagende parcours van Wet ’n Wild Wakepark. Wet ’n Wild en de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond organiseren samen met diverse sponsoren en vrijwilligers dé wedstrijd van het jaar.

De wedstrijd begint op zaterdagochtend met de kwalificaties. Daarna wordt het steeds spannender met de opeenvolgende kwartfinales en halve finales. Op zondag vinden de finales plaats: dan wordt alles beslist. Enthousiaste presentatoren nemen het publiek mee het water op, al was het maar figuurlijk. Wie spectaculaire schanssprongen verwacht, technische slides op rails, indrukwekkende airtricks en andere capriolen op het water, komt hier ruimschoots aan zijn trekken.

Het weekend bestaat echter niet alleen uit wakeboarden, er zijn ook heel veel andere activiteiten voor jong en oud. Het strandje van de Zegerplas wordt bijvoorbeeld omgetoverd tot een mini-boulevard met stands van toffe merken. Bovendien komt er een trampoline, een slack-line om over te balanceren, wordt er spannende freerun- en flyboarddemonstraties gegeven en kun je balanceren over een slack-line. De band ‘Andere Koek’ zorgt op zaterdagavond voor een feestelijke en gezellige sfeer. Zet het weekend van 24 & 25 augustus dus alvast in de agenda, want het belooft weer een spetterend weekend te worden bij Wet ‘n Wild!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 19:37

Botsing op President Kennedylaan

Rond 18:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de President Kennedylaan in Alphen. Twee auto's waren bij het ongeval betrokken. 

Politiek vandaag 18:42

In Speelruimteplan geen plaats voor kleine blokplekken

Kleine blokplekken worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komen grotere speelplaatsen met veel meer mogelijkheden. Althans als het aan wethouder Gert-Jan Schotanus ligt. De gemeenteraad is verdeeld over het voorstel.

Politiek vandaag 17:09

Speelplaatsen worden voor 1,6 miljoen opgeknapt

De speelplaatsen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn worden voor 1,6 miljoen euro opgeknapt. Hiervoor zijn een inventarisatie en een planning gemaakt. Het Speelruimteplan wordt in het najaar vastgesteld als er voldoende inspraak is geweest en een goede visie is gemaakt.

Voor Kinderen vandaag 17:01

Eerste paal Klimpark Alphen gaat volgende week de grond in

Op dinsdag 25 februari gaat de eerst paal voor Klimpark Alphen, midden in Park Zegersloot, de grond in. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl (10) zullen bij de ceremonie aanwezig zijn.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

In de voorjaarsvakantie valt er veel te genieten in Castellum

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de bioscoop dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma!