NK wakeboarden bij Wet ’n Wild Wakepark

De zomer is in volle gang. Ook al lijkt het er deze week even niet op, de temperaturen zijn goed. In het weekend van 24 & 25 augustus gaat het gebeuren op de Zegerplas, het NK wakeboarden & wakeskate staat voor de deur.  

Tientallen professionele wakeboarders laten zich van hun beste kant zien op het gevarieerde en uitdagende parcours van Wet ’n Wild Wakepark. Wet ’n Wild en de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond organiseren samen met diverse sponsoren en vrijwilligers dé wedstrijd van het jaar.

De wedstrijd begint op zaterdagochtend met de kwalificaties. Daarna wordt het steeds spannender met de opeenvolgende kwartfinales en halve finales. Op zondag vinden de finales plaats: dan wordt alles beslist. Enthousiaste presentatoren nemen het publiek mee het water op, al was het maar figuurlijk. Wie spectaculaire schanssprongen verwacht, technische slides op rails, indrukwekkende airtricks en andere capriolen op het water, komt hier ruimschoots aan zijn trekken.

Het weekend bestaat echter niet alleen uit wakeboarden, er zijn ook heel veel andere activiteiten voor jong en oud. Het strandje van de Zegerplas wordt bijvoorbeeld omgetoverd tot een mini-boulevard met stands van toffe merken. Bovendien komt er een trampoline, een slack-line om over te balanceren, wordt er spannende freerun- en flyboarddemonstraties gegeven en kun je balanceren over een slack-line. De band ‘Andere Koek’ zorgt op zaterdagavond voor een feestelijke en gezellige sfeer. Zet het weekend van 24 & 25 augustus dus alvast in de agenda, want het belooft weer een spetterend weekend te worden bij Wet ‘n Wild!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 15:27

Museumpark Archeon ontvangt cheque Mondriaanfonds

Minister Ingrid van Engelshoven heeft zaterdag 12 oktober tijdens haar bezoek aan Museumpark Archeon gemeld dat het museum een cheque van 345.000 euro ontvangt voor de restauratie van de Schepen van Zwammerdam. De minister bezocht Archeon als opening van de Nationale Archeologiedagen.

Advertorial Cultuur vandaag 14:42

Expositie abstracte schilderijen bij Parkvilla

Tot 11 november 2019 exposeren Conny de Feijter en Karin Riezebos hun schilderijen in de foyer van Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 Alphen aan den Rijn.  

Algemeen vandaag 10:43

Nationale Recycleweek in Alphen

Van maandag 14 tot en met maandag 21 oktober is het Nationale Recycleweek. Ook Alphen aan den Rijn besteedt hier aandacht aan.  

Calamiteiten vandaag 06:20

Gewonde na steekpartij in Hooftstraat

Bij een steekpartij in de Hooftstraat bij de Julianabrug is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt. De dader is gevlucht en het slachtoffer is zelf richting het ziekenhuis gegaan.

Advertorial Sport gisteren 15:29

B-Fitt Personal Training viert 7-jarig bestaan

Met de herkenbare kleuren zwart en geel is de bekendheid van B-Fitt Personal Training de afgelopen jaren gegroeid in Alphen aan den Rijn. Eigenaar Tom Boon is trots dat hij nu het 7-jarig bestaan van zijn bedrijf mag vieren.  

Horeca gisteren 14:24

Restaurantweek: Wet 'n Wild

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit weekend zetten we onze vrienden van Wet ’n Wild in the picture.