NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.

Wet ’n Wild organiseert samen met de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond en diverse sponsoren en vrijwilligers dé wakeboardwedstrijd van het jaar. Het NK begint op zaterdagochtend met de kwalificaties. Daarna volgen de kwartfinales en de halve finales. Op zondag zal er worden gestreden om de finale plaats en dus om de felbegeerde titel van ‘beste wakeboarder van Nederland’. Tijdens de tricks die de wakeboarders op het water uitvoeren zal het publiek ook worden voorzien van commentaar van twee enthousiaste commentatoren.

Meer dan alleen wakeboarden
Op het terras of de nieuwe steiger van Wet ’n Wild heb je goed uitzicht op de deelnemers van het NK, ideaal om de spectaculaire tricks te zien op de schans en rails. Maar het weekend bestaat niet alleen uit wakeboarden. Voor jong en oud zijn er namelijk ook andere activiteiten te beleven. Er wordt bijvoorbeeld een mini markt neergezet op het strandje van de Zegerplas waar bezoekers zich kunnen vergapen aan stands met gave merken. Voor de liefhebber is er ook een springkussen en mega trampoline waar naar hartenlust op kan worden gesprongen, een slack-line om je balans te testen, en er worden freerun- en flyboarddemonstraties gegeven. Zaterdagavond zal de band ‘Andere Koek’ de gezellige sfeer voortzetten en de avond feestelijk afsluiten.

Een spetterend weekend
Mik Nieuwenhoff, deelnemer en mede-organisator van het NK Wakeboarden, hoopt op een spetterend weekend. “Waar ik erg naar uitkijk is dat niet alleen de grote namen van het Nederlandse wakeboarden er dit weekend bij zijn, maar dat ook de wakeboarders van de toekomst meedoen. Ik kijk er heel erg naar uit om het tegen iedereen op te nemen. En het mooie weer maakt het alleen maar leuker!”

Wil jij je vergapen aan spectaculaire schanssprongen, technische slides op rails en indrukwekkende airtricks? Kom dan dit weekend naar Wet ’n Wild!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 18:42

Drukte op de weg door boeren

Het was op woensdagmiddag 19 februari druk op de weg. Op de N207 en N446 waren er een hoop tractoren op weg naar huis.

Gemeente gisteren 17:11

Aantal bijensoorten mede door gemeente Alphen aan den Rijn gestegen

Sinds 2015 is de gemeente Alphen aan den Rijn actief betrokken bij het Groene Cirkel Bijenlandschap. Het doel is om de soortenrijkdom van bijen en andere bestuivende insecten in de regio aanzienlijk te vergroten. In 2018 is het aantal bijensoorten hierdoor al met 34% toegenomen.

Advertorial Overige gisteren 15:38

Productiehuis Alphen bouwt aan werktheater op broedplaats De Werf

Nog even en er kan geen creatieve, ondernemende huurder meer bij op De Werf, de hotspot van de Alphense maakindustrie. Ook Productiehuis Alphen (PA) heeft een plek gekregen tussen de ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers.

Blog Opinie gisteren 14:25

Komt een vrouw bij de bank...

Daar zat ze dan op maandagochtend bij mij aan tafel, geheel ontredderd. Het was pas een paar maanden geleden dat ze op dezelfde plek zat, nu alleen, destijds nog met haar man.