Advertorial Horeca

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

3-gangen keuzemenu
Je kunt bij Noël Kitchen Bar terecht voor een 3-gangen keuzemenu. Zo heb je de keuze uit allerlei gerechten, van de Tuna Wrap tot aan een Pasta Pesto of een vegetarische pizza. En niet te vergeten de populaire Noël Burgers, nu ook in een kip- of een vegetarische variant!

Ben jij een toetjesliefhebber? Ook dan ben je bij Noël Kitchen Bar aan het juiste adres. Behalve de geliefde homemade Chocolate Cake, zijn er nu ook nieuwe zoetigheden aan het menu toegevoegd. Je kunt nu ook kiezen uit de Witte Chocolademousse, Tiramisu en de Griekse yoghurt. En hoe sluit je de avond beter af dan met een heerlijk dessert?

Cocktails en Mocktails
Behalve het menu, is ook de cocktailkaart vernieuwd. Zo kun je vanaf € 5,00 genieten van een cocktail. Kies bijvoorbeeld uit een Mojito, een Cosmopolitan of de heerlijke special Noël Love. Liever geen alcohol? Kies dan een van de Mocktails voor slechts € 4,00.

Noël Kitchen Bar
Noël Kitchen Bar opende 8 maanden geleden haar deuren, en met succes. “Vooral in de weekenden is het gezellig druk. De vaste voordelige prijs is dan ook wel aantrekkelijk.”

Het restaurant in de Raadhuisstraat is een ideale locatie voor een etentje met vrienden en/of familie. Maar dat is nog niet alles. Je kunt bij Noël Kitchen Bar namelijk ook terecht voor bijvoorbeeld verjaardagen en bedrijfsevenementen.

Van maandag tot en met donderdag kun je genieten van een 3-gangen menu voor slechts € 13,95. Van vrijdag tot en met zondag kost het 3-gangenmenu € 15,95. Heb jij trek gekregen? Reserveer dan nu via https://www.noel-alphen.nl/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!