Advertorial Horeca

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

3-gangen keuzemenu
Je kunt bij Noël Kitchen Bar terecht voor een 3-gangen keuzemenu. Zo heb je de keuze uit allerlei gerechten, van de Tuna Wrap tot aan een Pasta Pesto of een vegetarische pizza. En niet te vergeten de populaire Noël Burgers, nu ook in een kip- of een vegetarische variant!

Ben jij een toetjesliefhebber? Ook dan ben je bij Noël Kitchen Bar aan het juiste adres. Behalve de geliefde homemade Chocolate Cake, zijn er nu ook nieuwe zoetigheden aan het menu toegevoegd. Je kunt nu ook kiezen uit de Witte Chocolademousse, Tiramisu en de Griekse yoghurt. En hoe sluit je de avond beter af dan met een heerlijk dessert?

Cocktails en Mocktails
Behalve het menu, is ook de cocktailkaart vernieuwd. Zo kun je vanaf € 5,00 genieten van een cocktail. Kies bijvoorbeeld uit een Mojito, een Cosmopolitan of de heerlijke special Noël Love. Liever geen alcohol? Kies dan een van de Mocktails voor slechts € 4,00.

Noël Kitchen Bar
Noël Kitchen Bar opende 8 maanden geleden haar deuren, en met succes. “Vooral in de weekenden is het gezellig druk. De vaste voordelige prijs is dan ook wel aantrekkelijk.”

Het restaurant in de Raadhuisstraat is een ideale locatie voor een etentje met vrienden en/of familie. Maar dat is nog niet alles. Je kunt bij Noël Kitchen Bar namelijk ook terecht voor bijvoorbeeld verjaardagen en bedrijfsevenementen.

Van maandag tot en met donderdag kun je genieten van een 3-gangen menu voor slechts € 13,95. Van vrijdag tot en met zondag kost het 3-gangenmenu € 15,95. Heb jij trek gekregen? Reserveer dan nu via https://www.noel-alphen.nl/.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:03

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.