Advertorial Horeca

Noël Kitchen Bar heeft een nieuw menu!

Noël Kitchen Bar heeft vanaf deze week een nieuw menu. Maar geen zorgen! Dit bieden ze nog altijd aan voor dezelfde lage prijs.

Nieuwe gerechten
Gasten kunnen bij Noël genieten van een 3-gangen keuzemenu. De nieuwe voorgerechten zijn onder andere de Baby Kebab, de Tuna Wrap en de Calamari. Ook de hoofdgerechten hebben een verandering ondergaan. “We wilden graag vernieuwen, zo blijven we onze gasten verrassen!” vertelt Dimitris van Noël Kitchen Bar.

Noël bood als hoofdgerecht al de populaire Noël’s Burger aan, maar op de nieuwe menukaart staat er ook een kip- en een vegetarische variant. “We wilden ook iets aanbieden voor gasten die geen rundvlees eten. Daarom hebben we ook een kipburger en een vegetarische burger aan het menu toegevoegd. Natuurlijk net zo lekker als de rundvlees variant!”

Ook de Pasta Pesto en de Asian Chicken zijn nieuw aan het menu toegevoegd. “Voor deze menukaart hebben we vooral rekening gehouden met vegetariërs. Zij hebben nu de keuze uit nog meer smakelijke gerechten.” Vegetariërs kunnen nu kiezen uit een overheerlijke vegetarische pizza met diverse groenten en een vegetarische Pasta Pesto. De visgerechten zijn hetzelfde gebleven.

Er is ook rekening gehouden met de toetjesliefhebbers. “De homemade Chocolate Cake was voor veel gasten het favoriete dessert, maar we hebben ook nieuwe zoetigheden aan het menu toegevoegd,” vertelt Dimitris. Gasten kunnen vanaf deze week ook kiezen uit de Witte Chocolademousse, Tiramisu en de Griekse yoghurt. “Er is geen betere manier om de avond af te sluiten met een heerlijk dessert.”

Noël Kitchen Bar
Bij Noël Kitchen Bar kunt u terecht voor een 3-gangen keuzemenu voor een voordelige vaste prijs. Het restaurant in de Raadhuisstraat is een ideale locatie voor een etentje met vrienden en/of  familie!

Van maandag tot en met donderdag kunt u genieten van een 3-gangen menu voor slechts € 13,95. Van vrijdag tot en met zondag kost het 3-gangenmenu € 15,95.

Heb jij trek gekregen? Reserveer dan nu via https://www.noel-alphen.nl/.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.