Advertorial Horeca

Noël Kitchen Bar heeft een nieuw menu!

Noël Kitchen Bar heeft vanaf deze week een nieuw menu. Maar geen zorgen! Dit bieden ze nog altijd aan voor dezelfde lage prijs.

Nieuwe gerechten
Gasten kunnen bij Noël genieten van een 3-gangen keuzemenu. De nieuwe voorgerechten zijn onder andere de Baby Kebab, de Tuna Wrap en de Calamari. Ook de hoofdgerechten hebben een verandering ondergaan. “We wilden graag vernieuwen, zo blijven we onze gasten verrassen!” vertelt Dimitris van Noël Kitchen Bar.

Noël bood als hoofdgerecht al de populaire Noël’s Burger aan, maar op de nieuwe menukaart staat er ook een kip- en een vegetarische variant. “We wilden ook iets aanbieden voor gasten die geen rundvlees eten. Daarom hebben we ook een kipburger en een vegetarische burger aan het menu toegevoegd. Natuurlijk net zo lekker als de rundvlees variant!”

Ook de Pasta Pesto en de Asian Chicken zijn nieuw aan het menu toegevoegd. “Voor deze menukaart hebben we vooral rekening gehouden met vegetariërs. Zij hebben nu de keuze uit nog meer smakelijke gerechten.” Vegetariërs kunnen nu kiezen uit een overheerlijke vegetarische pizza met diverse groenten en een vegetarische Pasta Pesto. De visgerechten zijn hetzelfde gebleven.

Er is ook rekening gehouden met de toetjesliefhebbers. “De homemade Chocolate Cake was voor veel gasten het favoriete dessert, maar we hebben ook nieuwe zoetigheden aan het menu toegevoegd,” vertelt Dimitris. Gasten kunnen vanaf deze week ook kiezen uit de Witte Chocolademousse, Tiramisu en de Griekse yoghurt. “Er is geen betere manier om de avond af te sluiten met een heerlijk dessert.”

Noël Kitchen Bar
Bij Noël Kitchen Bar kunt u terecht voor een 3-gangen keuzemenu voor een voordelige vaste prijs. Het restaurant in de Raadhuisstraat is een ideale locatie voor een etentje met vrienden en/of  familie!

Van maandag tot en met donderdag kunt u genieten van een 3-gangen menu voor slechts € 13,95. Van vrijdag tot en met zondag kost het 3-gangenmenu € 15,95.

Heb jij trek gekregen? Reserveer dan nu via https://www.noel-alphen.nl/.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.