The Center of Beauty

Nog drie Alphense ondernemers sluiten zich aan bij de ‘We Care For You’ actie

Om de zorghelden in het zonnetje te zetten, organiseert The Center of Beauty de actie ‘We Care For You’. Eerder gaven twee Alphense ondernemers al gehoor aan de oproep om een behandeling cadeau te geven aan zorgmedewerkers. Nu hebben nog drie ondernemers zich bij het initiatief aangesloten.

Om nogmaals te onderstrepen hoe belangrijk goede zorgverlening is in de coronatijd, worden er opnieuw zes winnaars gekozen. Jessica, Rabia en Lotte willen graag wat betekenen voor de helden. Daarom geven zij in totaal 12 behandelingen weg. ‘’De zorgverleners kunnen wel wat ontspanning gebruiken in deze tijd!’’

Winnen!

‘’Toen ik het initiatief van Carmen van The Center of Beauty zag, werd ik meteen enthousiast.’’ Daarom heeft Jessica Beijer van beautysalon PureZen besloten om drie hotstone massages weg te geven. Tijdens deze behandeling wordt de spanning uit de spieren weggemasseerd. ‘’Zorgverleners maken in deze tijd genoeg mee. De spanning die zij oplopen gaat in de nek en schouders zitten. Met stenen van 45 graden kom je dieper in de spieren voor een betere ontspanning’’, laat Jessica weten.

Rabia Moumen van Hair by Rabia, geeft twee losse knipbehandelingen en één knip- en verfbehandeling weg aan de helden van de zorg. ‘’Mijn moeder en nicht werken ook in de zorg, dus ik weet hoe hard werken het is.’’ Op het moment dat de kapster hoorde van de actie ‘We Care For You’, was ze vastbesloten om ook behandelingen weg te geven. ‘’Er zijn genoeg mensen in de zorg die dit verdienen en op deze manier lekker kunnen ontspannen bij mij in de kappersstoel.’’

Lotte van Het Lot Van Uw Huid geeft zes heerlijke gezichtsbehandelingen weg. De gezichtsbehandelingen duren een uur en bestaan uit een dubbele reiniging van het gezicht, een scrub, het verwijderen van onzuiverheden, een masker, een nek- en schoudermassage, een serum en een dag of nacht verzorgende crème. ‘’Ik heb waardering voor alles wat de zorgmedewerkers moeten laten voor het coronavirus.’’ Lotte heeft weinig woorden voor het fantastische werk dat de helden doen, daarom geeft ze graag een stukje zelfzorg terug. ‘’Een moment voor hunzelf, lekker ontspannend en even de tijd stil zetten.’’

Ben of ken jij een zorgverlener die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Deel en like dan het Facebookbericht. Binnenkort maken we de winnaars bekend!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 16:19

Muurschildering bij nieuwe doorgang parkeergarage Aarhof is af

De kunstenaars van Atelier Verfstreken, wat onderdeel uitmaakt van Ipse de Bruggen, hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het winkelcentrum De Aarhof op te fleuren. En met resultaat, want de toegang van de nieuwe parkeergarage is voorzien van een kleurrijke muurschildering.

Overige gisteren 15:08

Zaterdagmarkt op Tweede Kerstdag wordt verplaatst naar 24 december

Alphenaren opgelet! Doordat Tweede Kerstdag op een zaterdag valt, is besloten om de zaterdagmarkt van 26 december te verplaatsen naar donderdag 24 december. Zo heb je voor de kerstdagen ook nog extra gelegenheid om jouw benodigdheden op de markt te halen.

Coronavirus in Alphen gisteren 12:43

Studentenwelzijn en werkdruk bij docenten grootste zorgen in mbo en hoger onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt hard geraakt door de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus terug te dringen. ‘’Dit is vooral zichtbaar bij het welzijn van studenten, de werkdruk van medewerkers, de beschikbaarheid van stages, leerbanen en praktijklessen’’, zo stelt de Rijksoverheid. Dit is ook het geval bij mboRijnland in Alphen.