Evenementen

Nog meer artiesten voor Gluren bij de Buren gezocht!

Op zondag 10 februari 2019 vindt huiskamerfestival Gluren bij de Buren voor de eerste keer plaats in Alphen aan den Rijn. Voor het festival zijn al ruim vijftig huiskamers aangemeld, maar nog niet voldoende artiesten.

Het concept van het festival is simpel: artiesten geven tussen 12.00 en 17.00 drie keer een optreden van een half uur in één van de aangemelde huiskamers. Het idee is om tijdens Gluren bij de Buren bij elkaar over de vloer te komen en te genieten van de intieme optredens van lokale artiesten zoals muzikanten, maar ook poëten en andere artiesten.

De gemeente roept artiesten op om zich aan te melden. "We hebben in onze gemeente al zo'n 50 huiskamer-aanmeldingen en 'nog maar' 28 artiesten. Om die verwelkomende huiskamers te vullen hebben we dus nog wat enthousiaste artiesten nodig!"

Aanmelden kan via de website van Gluren bij de Buren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.