Josh Walet
Blog Opinie

Nog steeds geen thuiszege voor onmachtig ARC

ARC kan in de Hoofdklasse tot nu toe geen thuiswedstrijden winnen. Na een gelijkspel op de openingsdag volgde zaterdag de derde nederlaag op eigen veld. Het werd 0-1 tegen Sportlust’46.  

Dat is weliswaar een krap verlies qua cijfers, maar echt spannend werd het nooit omdat de mannen van Mark Evers aanvallend totaal onmachtig waren. De keeper in Woerdense dienst, Menno de Jong, hoefde geen enkele keer in actie te komen. Slechts één keer schrok hij. Dat was al na een minuut toen Stefan den Horder na een weergaloze actie van Lionel Frederik kans zag om tegen de paal te koppen in plaats van in een van de vrije hoeken. Het bleek min of meer de enige geslaagde actie van Frederik.

De thuisclub kwam nog best aardig uit de startblokken, maar na een minuut of 10 was het wel zo’n beetje over. De bezoekers namen het initiatief over en waren verreweg de betere spelers, zonder overigens ook veel kansen te scheppen. Ook de collega van De Jong, Aäron Balk, met een Sportlust-verleden, had het niet al te druk. Na een klein half uur viel de enige goal. Het was aanvoerder Nick Verhage die aan het eind stond van een wel heel gemakkelijk uitgevoerde aanval. Een tweede doelpunt in de tweede helft werd op advies van een van de assistenten afgekeurd.

De niet altijd navolgbare arbiter John Kraak uit Piershil verzuimde in de openingsfase enkele keren een kaart te tonen aan wel heel stevig opererende mannen in Woerdense dienst, maar begon in het verloop van de tweede helft toch steeds vaker naar zijn borstzak te grijpen. De meeste kaarten gingen naar steeds verder gefrustreerd rakende ARC-spelers. Luuk Samsom kreeg zelfs 3 keer een prent voorgehouden, 2 keer een gele en dus ook een rode. Met nog een kwartier en een beetje extra zat een eventuele gelijkmaker er toen helemaal niet in. Van een spektakelstuk was dus geen sprake zaterdagmiddag, het was eigenlijk gewoon saai.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.