Kerstpakkettenactie Alphen aan den Rijn

Nog twee dagen om iemand op te geven voor de kerstpakkettenactie

Ken je iemand in de buurt, een individu, gezin of huishouden dat een extraatje kan gebruiken tijdens deze feestdagen? Dien dan een aanvraag in voor een kerstpakket of kerstattentie en bezorg juist hun een fijne kerst. 

Tot 7 december is er de mogelijkheid om de kerstpakkettenactie voor inwoners van Alphen aan den Rijn te steunen. Maak deze kerst extra bijzonder voor de mensen die het echt nodig hebben. Wie gun jij een steuntje in de rug?

Een kerstpakket kan bij een persoon, huishouden of gezin worden bezorgd als zij het financieel niet zo breed hebben gehad. Een opgave voor een kerstattentie kan je indienen voor iemand die een steuntje in de rug verdiend vanwege een zwaar jaar zonder dat er financiële zorgen zijn. Bij hen wordt dan geen pakket met levensmiddelen bezorgd maar een kerstattentie als blijk van medeleven.  

Doneren?  

Je kan helpen de actie ook dit jaar weer een succes te maken door het doneren van de volgende producten: chocola, blikjes vis, toastjes, zoutjes, chips, thee, chocolademelk, vruchtensap, knakworstjes, tubes mayonaise soep, zoet broodbeleg, bodylotion, aftershave, eau de toilette, zeep, kaarsen, koekjes, nootjes, houdbare slagroom, snoep, muesli en klein speelgoed.  

Gelieve geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden doneren.  

Inleveren producten 

Inleveren van de producten kan op werkdagen tot en met 15 december tussen 9:00 en 12:00 uur en op zondag 10 en 17 december van 11:00 tot 12:30 uur. Inleveren kan bij Zalencentrum De Bron, Troubadourweg 2.  

Wie verdient er volgens jou een extra speciale kerst dit jaar? Geef ze hier op!

IMG_7899.JPG


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Dennis on the run gisteren 16:48

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Overige gisteren 16:05

Het Oranje Fonds steunt het SamenhuiS

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daar heeft de organisatie extra vrijwilligers voor nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kan het SamenhuiS onder andere artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Kinderen gisteren 14:48

Succesvolle dag voor kinderen bij Is Morus

Is Morus organiseerde vandaag het evenement 'Pizzabakker voor 1 Dag', waar kinderen tussen 12:30 en 14:00 de kans kregen om hun eigen pizza te maken en te beleggen, met de deskundige begeleiding van de échte pizzabakkers van Is Morus.

Sport gisteren 13:40

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen voor beweging en sportkansen

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan de handen ineen. Dit initiatief is ontstaan vanuit hun gedeelde visie dat iedereen, ongeacht hun financiële situatie, moet kunnen sporten. Het project introduceert ‘De Beweegtas’, een tas gevuld met sport- en spelmateriaal, die vanaf maart beschikbaar zal zijn voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van Kledingbank Groene Hart.