Nog twee weken wachten tot de Alphens Restaurantweek

Van Italiaanse specialiteiten en Argentijns vlees tot steengrillen en een culinair vijfgangen diner, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal! Er doen maar liefst 24 restaurants uit Alphen en omgeving mee. Heb jij al gereserveerd?

Twee keer per jaar organiseert Alphens.nl de Alphens Restaurantweek. Over precies twee weken gaat de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek van start. Deze editie gaan 24 restaurants in Alphen en omgeving hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. Profiteer samen met vrienden of familie van deze voordelige week vol gezelligheid, verwennerij en verrassingen.

Deelnemende restaurants

Ga voor een gezellig avondje uit om het weekend te vieren of steun de horeca en ga een keer doordeweeks een hapje eten. In totaal doen 24 restaurants uit Alphen en omgeving mee aan de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek: Senzaa, Koeien en Kaas, Osteria la Piazza, Maggie Blue, De Stadsherberg, Brasserie de Alphense Burgemeester, El Caballo, ’t Oude Raadhuys, Brasserie Buuren, Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Beren, Restaurant ’t Haasje, Restaurant de Zeeger, Grand Café Eight, Bij Hen, Bowling Alphen, Lekker eten en drinken, Proto, Bobs Latin Mexican, eetcafé NUSA, ’t Oude Pakhuys, Mister BBQ, Il Duomo en Wet ’n Wild The Social Club.

Reserveer nu!

Heb jij al gereserveerd voor de smakelijkste week van Alphen? De restaurants stellen zelf hun menu samen en bepalen de prijs: 25, 30 of 35 euro. Reserveren kan op alphensrestaurantweek.nl. Elke dag lichten we de menukaart van één van de deelnemende restaurants uit, dus houd Alphens.nl in de gaten via Instagram en Facebook.

Let op: vanaf 25 september wordt er in horecagelegenheden gewerkt met een coronatoegangsbewijs. Het coronatoegangsbewijs is niet nodig op terrassen.

De najaarseditie van de Alphens Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Nieuw Elan

nieuw elan.JPG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.