Archeon
Algemeen

Nominatie Archeon en Avifauna voor Leukste Uitje

Archeon en Avifauna maken kans op de titel ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’. Het Land van ANWB heeft het museumpark en vogelpark uit Alphen genomineerd voor de verkiezing.

De ANWB organiseert deze verkiezing ieder jaar. De uitjes worden beoordeeld door bezoekers. De Alphense attracties worden beoordeeld op een vijftal aspecten: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

Bezoekers kunnen tot en met 4 november 2019 stemmen. Met een volledige deelname maak je kans op een dagje uit voor het hele gezin!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.