GroenLinks Alphen aan den Rijn

Nominatie Groen Lintje van start!

Ben je een inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn? Ben of ken je iemand die zich inzet voor een duurzame en groene wereld? Geef jezelf of die ander dan op voor het Groene Lintje 2022!

Op zondag 6 maart reikt GroenLinks Alphen aan den Rijn een Groen Lintje uit aan drie inwoners van de gemeente die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor natuur of milieu. Met het uitreiken van dit lintje zet GroenLinks Alphen aan den Rijn deze duurzame doeners in het zonnetje en wil de partij anderen inspireren om zich in te zetten voor een leefbare gemeente.

Je kunt iemand nomineren voor een Groen Lintje tot maandag 7 februari 2022. Op het nominatieformulier kun je aangeven waarom jij vindt dat iemand een bijzondere bijdrage levert aan een groene gemeente. Na de sluiting van de nominatie kan er tot 21 februari 2022 op de kandidaten worden gestemd.

Klik hier om iemand te nomineren voor een groen lintje!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.