Advertorial Algemeen

Nominaties Alphense Vrijwilligersprijs zijn bekend

De vrijwilligers die in aanmerking komen voor de Alphense Vrijwilligersprijs zijn bekend. Individueel kan op Janny de Bruin en Jeroen de Nie worden gestemd. Stichting Akkerbloem en de vrijwilligers van Verpleeghuis Oudshoorn zijn in de race bij de organisaties.

De Vrijwilligersprijzen van gemeente Alphen aan den Rijn worden op vrijdag 9 maart, de dag van de vrijwilligers, uitgereikt. De vier genomineerden komen uit een lijst met twintig kandidaten. De vier zijn door een jury uitgekozen. De jury bestaat uit raadsleden Ronald Geurts en Helma van der Louw en de winnaars van vorig jaar Mariska van Vliet en Petra Dresscher van IK-KOOK-OOK-VOOR-JOU.

De inwoners van Alphen aan den Rijn kunnen vanaf volgende week stemmen op de kandidaat van hun voorkeur via de gemeentelijke website.

Genomineerden
Jeroen de Nie is vrijwilliger bij Stichting MAX, is entertainer bij het Vakantiespel en hij schrijft het script voor het Sinterklaasjournaal (foto) dat ook door hem wordt geregisseerd. Janny de Bruin is gastouder voor kinderen uit Wit-Rusland. Zij is secretaris van Stichting Tsjernobyl en gastouder. Tevens geeft zij Russische les en regelt tolken voor de gezinnen.

Stichting Akkerbloem is een actieve buurtorganisatie. Zij organiseert straatfeesten en is erg actief tijdens Nederland Doet. De vrijwilligers van Verpleeghuis Oudshoorn verzorgen dagelijks activiteiten voor de vele bewoners. Deze organisatie heeft ongeveer 350 vrijwilligers in de leeftijd van 17 tot 92 jaar.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:25

Expositie abstracte schilderijen Parkvilla foyer

Tot en met 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer van Parkvilla in Alphen. De expositie bestaat uit schilderijen op doek met een abstracte stijl met soms daarin verborgen een realistische toets.

Gemeente gisteren 16:47

Scanauto controleert op betaald parkeren

Vanaf 2 december gaat Gemeente Alphen aan den Rijn een scanauto inzetten om te controleren of mensen betaald hebben voor het parkeren of een vergunning hebben.

Evenementen gisteren 16:08

Data van de Avond- en Dag LAURA zijn bekend

In 2020 vindt de 73e editie plaats van de fietsvierdaagse van de LAURA en de 51e editie van de avondfietsvierdaagse. De organisatie heeft de data van het evenement bekend gemaakt. Let op! De Dag Laura vindt in een andere week plaats.

Overige gisteren 15:22

Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

De donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton is van start gegaan. Tot en met 31 maart 2020 kun je bij de kassa van de Intertoys € 0,50 doneren aan Jantje Beton. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.