Josh Walet

Noodlottig ongeval oorzaak dode Steekterweg

Op zondagavond 1 december werd een lichaam aangetroffen in een sloot langs de Steekterweg in Alphen. Na forensisch onderzoek heeft de politie laten weten dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen, maar door een noodlottig ongeval.

Rond 22:00 uur op zondag 1 november trof een voorbijganger het lichaam van een 62-jarige man aan in een sloot langs de Steekterweg. De hulpdiensten hebben geprobeerd om de man te reanimeren, maar hij bleek al enkele tijd overleden te zijn.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven is gekomen, maar door een noodlottig ongeval. Dit blijkt uit forensisch onderzoek. Meer informatie is nog niet bekend, omdat de nabestaanden eerst moeten worden geïnformeerd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winkels gisteren 17:25

Spellenwinkel Hoge Ogen verhuist terug naar Hooftstraat

Na vijf jaar in de Julianastraat gevestigd te zijn geweest, verhuist spellenwinkel Hoge Ogen nu terug naar hun oude pand in de Hooftstraat, schuin tegenover de Toko. Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel gereed te maken voor de opening op zaterdag 30 mei.

Alphens Restaurantweek gisteren 16:49

De laatste week van de Eight Drive is ingegaan

Volgende week openen horecagelegenheden weer hun deuren, zo ook Grand Café Eight. Daarom kun je deze week voor het laatst genieten van een afhaalgerecht en het heerlijke ijs bij de Eight Drive. Maar goed nieuws: de lekkere en gezonde maaltijden kun je gewoon nog blijven bestellen!

Advertorial Coronavirus in Alphen gisteren 15:21

Thuis genieten van films met de tips van Castellum

Castellum moet de deuren nog een tijdje gesloten houden vanwege een geplande verbouwing. Je kunt dus helaas nog even niet genieten van jouw favoriete films in hun bioscoop. Maar met de tips van de medewerkers van Castellum kun je thuis wel genieten van de leukste films!

Verkeer en vervoer gisteren 14:25

Mag vrachtverkeer straks over de busbaan van de N207?

Zes keer per uur rijdt er een bus over de busbaan N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn. De rest van het uur is de busbaan leeg. Moet de busbaan daarom voor vrachtverkeer opengesteld worden?