Josh Walet
Advertorial JA in de Horeca

Noor (19) zegt JA in de Horeca: “Ik heb het zo naar mijn zin, ik ga hier echt niet weg”

Noor (19) heeft net het tweede jaar van haar HBO studie afgerond en werkt sinds haar 16e in de bediening bij Bar Biefstro DAAN. Vooral de sfeer binnen het team heeft ervoor gezorgd dat ze er na al die tijd nog steeds zit. En voorlopig ook echt nog niet weg wil. 

Bij Bar Biefstro DAAN staat, naast de gast, de biefstuk centraal. Als Alphenaren biefstuk willen eten, gaan ze naar DAAN. Uiteraard hebben visliefhebbers en vegetariërs ook wat te kiezen uit het menu. En ook de uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils.

Goed te combineren

Naast haar HBO studie Ondernemerschap en Retail management werkt Noor vier dagen in de week bij DAAN. “Vier dagen werken naast een studie lijkt misschien veel, maar het is heel goed te combineren. Vooral omdat ik in de avonden en het weekend werk. Op zaterdag werk ik overdag, dat is een leuke afwisseling. En zeker nu met het mooie weer op het terras is dat heel erg leuk.”

Noor werkt bij DAAN voornamelijk in de bediening, maar soms ook achter de bar. “Toch vind ik de bediening het leukst. Je maakt dan contact met de mensen en kunt een praatje maken. Bij DAAN zijn er veel vaste gasten. Je bouwt een soort band met hen op. Ze vragen ook hoe het met jou gaat. Dat maakt het werk nóg leuker”, glundert ze.

Goede sfeer

Niet alleen het fijne contact met de gasten zorgt ervoor dat Noor het zo naar haar zin heeft bij DAAN. Ook het team helpt hier aan mee. “We hebben echt een heel leuk team. Iedereen kan het goed met elkaar vinden. Tijdens werk is de sfeer altijd goed. Het is gezellig en we lachen veel met elkaar, maar als er gewerkt moet worden dan doen we dat ook.”

Dat er hard gewerkt wordt is volgens Noor helemaal niet erg. “Natuurlijk is het soms hard werken, maar het is altijd gezellig en je wordt er goed voor beloond. Na werk doen we altijd een sluitdrankje met elkaar. En op vrijdag gaan we met z’n allen naar boven (Bar Amsterdam, red).” Maar er is nog een belangrijke factor. “Danielle is echt een topper. Niet alleen is ze een luisterend oor, ze betrekt je ook bij het concept en haar bedrijf. Daardoor voel je je ook echt gewaardeerd.”

Voor Noor ook één van de redenen om tijdens de coronaperiode niet op zoek te gaan naar iets anders. “Ik heb het bij DAAN zo naar mijn zin, ik wilde echt niet iets anders gaan doen. Ik moet nog twee jaar studeren en straks ook stage gaan lopen. Ik heb al gezegd dat dat echt te combineren moet zijn met mijn werk. Ik ga hier echt niet weg.”

Noor zegt JA tegen werken in de Horeca. Word jij haar nieuwe collega? Solliciteer direct op één van de openstaande vacatures bij Bar Biefstro Daan. Of neem een kijkje bij de andere horeca vacatures op JAindeHoreca.nl.

JAindeHoreca-noor.png


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.