Josh Walet
Advertorial JA in de Horeca

Noor (19) zegt JA in de Horeca: “Ik heb het zo naar mijn zin, ik ga hier echt niet weg”

Noor (19) heeft net het tweede jaar van haar HBO studie afgerond en werkt sinds haar 16e in de bediening bij Bar Biefstro DAAN. Vooral de sfeer binnen het team heeft ervoor gezorgd dat ze er na al die tijd nog steeds zit. En voorlopig ook echt nog niet weg wil. 

Bij Bar Biefstro DAAN staat, naast de gast, de biefstuk centraal. Als Alphenaren biefstuk willen eten, gaan ze naar DAAN. Uiteraard hebben visliefhebbers en vegetariërs ook wat te kiezen uit het menu. En ook de uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils.

Goed te combineren

Naast haar HBO studie Ondernemerschap en Retail management werkt Noor vier dagen in de week bij DAAN. “Vier dagen werken naast een studie lijkt misschien veel, maar het is heel goed te combineren. Vooral omdat ik in de avonden en het weekend werk. Op zaterdag werk ik overdag, dat is een leuke afwisseling. En zeker nu met het mooie weer op het terras is dat heel erg leuk.”

Noor werkt bij DAAN voornamelijk in de bediening, maar soms ook achter de bar. “Toch vind ik de bediening het leukst. Je maakt dan contact met de mensen en kunt een praatje maken. Bij DAAN zijn er veel vaste gasten. Je bouwt een soort band met hen op. Ze vragen ook hoe het met jou gaat. Dat maakt het werk nóg leuker”, glundert ze.

Goede sfeer

Niet alleen het fijne contact met de gasten zorgt ervoor dat Noor het zo naar haar zin heeft bij DAAN. Ook het team helpt hier aan mee. “We hebben echt een heel leuk team. Iedereen kan het goed met elkaar vinden. Tijdens werk is de sfeer altijd goed. Het is gezellig en we lachen veel met elkaar, maar als er gewerkt moet worden dan doen we dat ook.”

Dat er hard gewerkt wordt is volgens Noor helemaal niet erg. “Natuurlijk is het soms hard werken, maar het is altijd gezellig en je wordt er goed voor beloond. Na werk doen we altijd een sluitdrankje met elkaar. En op vrijdag gaan we met z’n allen naar boven (Bar Amsterdam, red).” Maar er is nog een belangrijke factor. “Danielle is echt een topper. Niet alleen is ze een luisterend oor, ze betrekt je ook bij het concept en haar bedrijf. Daardoor voel je je ook echt gewaardeerd.”

Voor Noor ook één van de redenen om tijdens de coronaperiode niet op zoek te gaan naar iets anders. “Ik heb het bij DAAN zo naar mijn zin, ik wilde echt niet iets anders gaan doen. Ik moet nog twee jaar studeren en straks ook stage gaan lopen. Ik heb al gezegd dat dat echt te combineren moet zijn met mijn werk. Ik ga hier echt niet weg.”

Noor zegt JA tegen werken in de Horeca. Word jij haar nieuwe collega? Solliciteer direct op één van de openstaande vacatures bij Bar Biefstro Daan. Of neem een kijkje bij de andere horeca vacatures op JAindeHoreca.nl.

JAindeHoreca-noor.png


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.