Noordkaap Challenge: geld ophalen voor de Hospicegroep

Op vrijdag 9 december rijden Ruud Pietersen en Peter Immerzeel de “Noordkaap Challenge”. Dit met als doel om geld binnen te halen voor de Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop. 

Ruud en Peter hebben gezien hun eigen ervaring met de Hospicegroep, en de verhalen die ze hierover horen, gekozen om voor de Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop geld binnen te halen. Dit doen zij met de ‘Noordkaap Challenge’, wat plaatsvindt in december. Het is een roadtrip naar de mooiste plekken van de wereld. Tijdens deze roadtrip doen de teams opdrachten, waarmee ze geld ophalen voor het goede doel. 

Ook een bijdrage doen om Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop te helpen? Doneren kan via de website. 

De Hospicegroep

De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop biedt vrijwillige aanvullende zorg voor mensen in de laatste levensfase. De Hospicegroep is een stichting zonder winstoogmerk. Ze zijn onafhankelijk van organisaties.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.