Noordkaap Challenge: geld ophalen voor de Hospicegroep

Op vrijdag 9 december rijden Ruud Pietersen en Peter Immerzeel de “Noordkaap Challenge”. Dit met als doel om geld binnen te halen voor de Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop. 

Ruud en Peter hebben gezien hun eigen ervaring met de Hospicegroep, en de verhalen die ze hierover horen, gekozen om voor de Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop geld binnen te halen. Dit doen zij met de ‘Noordkaap Challenge’, wat plaatsvindt in december. Het is een roadtrip naar de mooiste plekken van de wereld. Tijdens deze roadtrip doen de teams opdrachten, waarmee ze geld ophalen voor het goede doel. 

Ook een bijdrage doen om Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop te helpen? Doneren kan via de website. 

De Hospicegroep

De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop biedt vrijwillige aanvullende zorg voor mensen in de laatste levensfase. De Hospicegroep is een stichting zonder winstoogmerk. Ze zijn onafhankelijk van organisaties.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.