Nu de avondlockdown alweer een tijdje gaande is, besloten de Alphense Feestwinkel en de DrankSpelletjesShop de handen ineen te slaan. Met een gedeeld assortiment zetten zij zich in voor een iets feestelijkere coronatijd.

De Alphense Feestwinkel staat erom bekend dat ze met hun producten ieder feestje nét wat feestelijker maken. Ze zetten zich nu in voor een hoger doel, de coronatijd nét wat feestelijker maken. Dit doen ze samen met de 21-jarige Donovan van Rijn, eigenaar van de DrankSpelletjesShop. Met het aanbieden van de drankspellen in de fysieke winkel probeert de Alphense Feestwinkel de situatie rondom de avondlockdown iets gezelliger te maken.   

Want de kroeg mag dan wel al om 17:00 uur dicht zijn, thuis kunnen we het ook nog gezellig maken. Nodig een (kleine) groep vrienden uit en speel één van de vele drankspellen van de DrankSpelletjesShop. Deze drankspellen vind je nu in de Alphense Feestwinkel! Sterker nog, je vindt er niet alleen die drankspellen maar ook ‘Red’ Cups in 7 verschillende kleuren, leuke gadgets of zelfs complete bierpongtafels. Ook in de webshop van de DrankSpelletjesShop kun je al deze drankspelletjes natuurlijk vinden.

Extra leuk: als je in december nog bestelt, krijg je nog eens 10% korting! Gebruik daarvoor de actiecode DECEMBER10.