Alphense Feestwinkel / DrankSpelletjesShop
Advertorial Overige

Nu meer dan 50(!) drankspellen te koop bij de Alphense Feestwinkel

Nu de avondlockdown alweer een tijdje gaande is, besloten de Alphense Feestwinkel en de DrankSpelletjesShop de handen ineen te slaan. Met een gedeeld assortiment zetten zij zich in voor een iets feestelijkere coronatijd.

De Alphense Feestwinkel staat erom bekend dat ze met hun producten ieder feestje nét wat feestelijker maken. Ze zetten zich nu in voor een hoger doel, de coronatijd nét wat feestelijker maken. Dit doen ze samen met de 21-jarige Donovan van Rijn, eigenaar van de DrankSpelletjesShop. Met het aanbieden van de drankspellen in de fysieke winkel probeert de Alphense Feestwinkel de situatie rondom de avondlockdown iets gezelliger te maken.   

Want de kroeg mag dan wel al om 17:00 uur dicht zijn, thuis kunnen we het ook nog gezellig maken. Nodig een (kleine) groep vrienden uit en speel één van de vele drankspellen van de DrankSpelletjesShop. Deze drankspellen vind je nu in de Alphense Feestwinkel! Sterker nog, je vindt er niet alleen die drankspellen maar ook ‘Red’ Cups in 7 verschillende kleuren, leuke gadgets of zelfs complete bierpongtafels. Ook in de webshop van de DrankSpelletjesShop kun je al deze drankspelletjes natuurlijk vinden.

Extra leuk: als je in december nog bestelt, krijg je nog eens 10% korting! Gebruik daarvoor de actiecode DECEMBER10.


Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid vandaag 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 vandaag 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 20

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.