Advertorial Calamiteiten

Nu ook Koffie met een Cop in de avonduren!

Vanaf maart zal het initiatief Koffie met een Cop een aantal keer in de avonduren plaatsvinden. Ruim een half jaar geleden zijn de politie Alphen a/d Rijn en McDonald’s met dit initiatief gestart, met als doel de drempel tussen de inwoners en politie te verlagen. Er is gebleken dat dit een groot succes was!

Eén keer per maand zit de wijkagent bij het McDonald’s restaurant in het centrum en vanaf 22 maart ook in de avonduren. Uit de feedback bleek dat de bijeenkomsten werden gewaardeerd maar de tijdstippen niet altijd handig waren. Hiermee komen een aantal data te vervallen en komen er vrijdagavonden voor in de plaats.

De aankomende data voor Koffie met een Cop zijn:
- Vrijdag 22 maart tussen 19.00 -20.00 uur
- Vrijdag 19 april tussen 19.00 – 20.00 uur
- Vrijdag 17 mei tussen 19.00 – 20.00 uur
- Donderdag 6 juni tussen 10.00 – 11.00 uur

Koffie met een Cop geeft Alphenaren de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan met agenten in de buurt, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Het concept geeft de mogelijkheid voor burgers om over uiteenlopende zaken in gesprek te gaan met de politie, maar ook om bijvoorbeeld ongerustheid uit te spreken, politie meer te betrekken of om advies in te winnen.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.