McDonald's
Advertorial Horeca

Nu ook McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum

Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Alphen je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgt McDonald’s vanaf vandaag ook in Alphen Centrum de McDonald’s favorieten thuis. Via McDelivery kunnen Alphenaren de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Restaurant Manager Bianca Denekamp is blij met de introductie van McDelivery: “Het is geweldig dat we onze gasten nu thuis blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Het thuisbezorgen van onze producten wint snel aan terrein. Fijn om nu ook deze service te kunnen bieden aan gasten in Alphen aan den Rijn. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. Top dat er in Alphen aan den Rijn Centrum nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten genoten kan worden!”

Uber Eats

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. “Het is geweldig dat we de iconische producten van McDonald’s nu ook in Alphen aan den Rijn Centrum kunnen bezorgen”, aldus Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats. “We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant. Daarom worden bestellingen altijd direct naar een gast gebracht en gebruiken we speciale bezorgtassen die de bestelling warm houden.” Uber Eats bezorgt vooral rondom het centrum van Alphen aan den Rijn, het kan dus voorkomen dat jouw adres net buiten het bezorggebied ligt. Om er zeker van te zijn dat je gebruik kan maken van McDelivery,  check het in de McDonald’s App.

Hoe werkt het?

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum te vieren krijgen Alphenaren met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu € 7,50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van € 15). Geldig tot en met 31-12-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.


Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.