McDonald's
Advertorial Horeca

Nu ook McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum

Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Alphen je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgt McDonald’s vanaf vandaag ook in Alphen Centrum de McDonald’s favorieten thuis. Via McDelivery kunnen Alphenaren de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Restaurant Manager Bianca Denekamp is blij met de introductie van McDelivery: “Het is geweldig dat we onze gasten nu thuis blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Het thuisbezorgen van onze producten wint snel aan terrein. Fijn om nu ook deze service te kunnen bieden aan gasten in Alphen aan den Rijn. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. Top dat er in Alphen aan den Rijn Centrum nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten genoten kan worden!”

Uber Eats

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. “Het is geweldig dat we de iconische producten van McDonald’s nu ook in Alphen aan den Rijn Centrum kunnen bezorgen”, aldus Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats. “We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant. Daarom worden bestellingen altijd direct naar een gast gebracht en gebruiken we speciale bezorgtassen die de bestelling warm houden.” Uber Eats bezorgt vooral rondom het centrum van Alphen aan den Rijn, het kan dus voorkomen dat jouw adres net buiten het bezorggebied ligt. Om er zeker van te zijn dat je gebruik kan maken van McDelivery,  check het in de McDonald’s App.

Hoe werkt het?

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum te vieren krijgen Alphenaren met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu € 7,50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van € 15). Geldig tot en met 31-12-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.