Richard Stavleu

Obstacle Run Alphen: Laatste kans voor Early Bird korting!

Wil jij met je vrienden of familie meedoen aan de Obstacle Run Alphen op zondag 4 juni? Schrijf je dan snel in! Tot en met zondag 29 januari krijg je nog korting op jouw tickets.

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zondag 4 juni.

Sportieve uitdaging voor iedereen

De Obstacle Run biedt volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Loop je met je family of trommel jij juist je vrienden op? Je kunt je zowel individueel inschrijven als in groepsverband.

Komende editie kun je kiezen tussen de afstanden 4km en 8km. Beide parcours kennen ook dit jaar weer veel nieuwe en uitdagende obstakels door water, modder en over hoogtes. In totaal zullen er voor de 8km zo’n 40 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 4km zijn dat er ongeveer 25. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run!

Inschrijven met korting

Durf jij de obstakels te trotseren? Maak dan nog snel gebruik van het Early Bird tarief. De inschrijfkosten voor de 4km bedragen dan € 24 per persoon en voor de 8km € 36 per persoon. De prijzen zijn inclusief een uniek dry-fit t-shirt, een medaille en servicekosten.

Koop snel je tickets >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.