Richard Stavleu

Obstacle Run Alphen: Laatste kans voor Early Bird korting!

Wil jij met je vrienden of familie meedoen aan de Obstacle Run Alphen op zondag 4 juni? Schrijf je dan snel in! Tot en met zondag 29 januari krijg je nog korting op jouw tickets.

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zondag 4 juni.

Sportieve uitdaging voor iedereen

De Obstacle Run biedt volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Loop je met je family of trommel jij juist je vrienden op? Je kunt je zowel individueel inschrijven als in groepsverband.

Komende editie kun je kiezen tussen de afstanden 4km en 8km. Beide parcours kennen ook dit jaar weer veel nieuwe en uitdagende obstakels door water, modder en over hoogtes. In totaal zullen er voor de 8km zo’n 40 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 4km zijn dat er ongeveer 25. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run!

Inschrijven met korting

Durf jij de obstakels te trotseren? Maak dan nog snel gebruik van het Early Bird tarief. De inschrijfkosten voor de 4km bedragen dan € 24 per persoon en voor de 8km € 36 per persoon. De prijzen zijn inclusief een uniek dry-fit t-shirt, een medaille en servicekosten.

Koop snel je tickets >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen.