Richard Stavleu

Obstacle Run Alphen: Laatste kans voor Early Bird korting!

Wil jij met je vrienden of familie meedoen aan de Obstacle Run Alphen op zondag 4 juni? Schrijf je dan snel in! Tot en met zondag 29 januari krijg je nog korting op jouw tickets.

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zondag 4 juni.

Sportieve uitdaging voor iedereen

De Obstacle Run biedt volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Loop je met je family of trommel jij juist je vrienden op? Je kunt je zowel individueel inschrijven als in groepsverband.

Komende editie kun je kiezen tussen de afstanden 4km en 8km. Beide parcours kennen ook dit jaar weer veel nieuwe en uitdagende obstakels door water, modder en over hoogtes. In totaal zullen er voor de 8km zo’n 40 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 4km zijn dat er ongeveer 25. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run!

Inschrijven met korting

Durf jij de obstakels te trotseren? Maak dan nog snel gebruik van het Early Bird tarief. De inschrijfkosten voor de 4km bedragen dan € 24 per persoon en voor de 8km € 36 per persoon. De prijzen zijn inclusief een uniek dry-fit t-shirt, een medaille en servicekosten.

Koop snel je tickets >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.