Obstacle Run volgend jaar niet één maar twee dagen

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt ook in 2019 de Obstacle Run plaats in Alphen aan den Rijn. De vijfde editie van het evenement wordt volgend jaar uitgebreid van één naar twee dagen.

De Obstacle Run vindt volgend jaar plaats op 8 en 9 juni. De organisatie hoopt met de extra dag zo'n vierduizend deelnemers te verwelkomen, ruim duizend meer dan vorig jaar. De inschrijving voor het evenement, dat wordt georganiseerd op en rondom het terrein van Park Zegersloot, gaat binnenkort van start.

Deelnemers van de Obstacle Run volgen een parcours van verschillende afstanden rondom de Zegerplas. Ondertussen moeten zij diverse obstakels overwinnen door onder andere te zwemmen, glijden, klimmen en kruipen. De run wordt afgesloten met een 'schuimige' finish.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!