333travel
Advertorial Economie

Officiële opening nieuw pand 333travel door wethouder Van As

Donderdag heeft wethouder Gerard van As het nieuwe kantoor van 333travel aan het Raoul Wallenbergplein 25A in Alphen aan den Rijn officieel geopend. 

333travel is ‘de verre reizen specialist op maat’ en behoort tot de grootste Verre Reizen specialisten in Nederland. Eigenaar is de Alphense ondernemer Frangken Tuhumena.

“Inmiddels bestaan we 22 jaar en bieden we reizen aan naar meer dan 30 prachtige verre landen in Azië, Midden-, Zuid- en Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. 333travel richt zich op de individuele verre reizigers. Wij ontzorgen de klant volledig, zodat zij tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Onze privérondreizen worden dan ook verkocht met alles erop en eraan. Denk hierbij aan de intercontinentale vluchten, verblijf in uitstekende en sfeervolle hotels, het vervoer en bijzondere excursies. Onze kracht is onze reizigers de leukste plekjes te laten ontdekken in de wereld. We hebben een uitgebreid team van deskundige reisspecialisten die na contact met onze klanten een passende en scherp geprijsde rondreis samenstelt.”  

Verhuizing van Harmelen naar Alphen aan den Rijn

Onlangs is 333travel verhuisd van Harmelen naar Alphen aan den Rijn. Het nieuwe kantoor van 333travel bevindt zich op de 2e verdieping van het pand aan het Raoul Wallenbergplein 25a. “Ik ben er trots op dat 333travel in Alphen aan den Rijn is gevestigd. Het was altijd mijn droom om naar Alphen te komen."

Het huurcontract liep onlangs af en dat deed Frangken besluiten om met zijn team te verhuizen. “Ons nieuwe kantoor is fantastisch met een geweldige positieve vibe. De open sfeer en het feit dat we met z’n allen gelijkvloers werken zorgt voor meer verbinding en samenwerking. Dit geeft een enorme boost aan ons hele team", aldus Frangken.

Wethouder Gerard van As: “Ik denk dat Alphen aan den Rijn er een mooi reisbedrijf bij heeft gekregen. Ik ken Frangken als een zeer ondernemende en gedreven persoonlijkheid en ben ervan overtuigd dat hij 333travel zal blijven ontwikkelen. Ik wens Frangken met zijn team alle succes toe.”

Over 333travel

333travel is gespecialiseerd in het organiseren van verre reizen op maat. Met een persoonlijke aanpak stelt het team van ervaren specialisten privé rondreizen samen uitgaande van specifieke reisdromen, voorkeuren en het gewenste budget van de klant. Naast het boeken van geheel verzorgde rondreizen inclusief vliegtickets, vervoer, accommodatie en excursies, is het bij 333travel ook mogelijk zelf een reis samen te stellen op basis van bouwstenen. Het resultaat is een unieke reiservaring op bijzondere locaties tegen een goede prijs. Zie www.333travel.nl.


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.