333travel
Advertorial Economie

Officiële opening nieuw pand 333travel door wethouder Van As

Donderdag heeft wethouder Gerard van As het nieuwe kantoor van 333travel aan het Raoul Wallenbergplein 25A in Alphen aan den Rijn officieel geopend. 

333travel is ‘de verre reizen specialist op maat’ en behoort tot de grootste Verre Reizen specialisten in Nederland. Eigenaar is de Alphense ondernemer Frangken Tuhumena.

“Inmiddels bestaan we 22 jaar en bieden we reizen aan naar meer dan 30 prachtige verre landen in Azië, Midden-, Zuid- en Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. 333travel richt zich op de individuele verre reizigers. Wij ontzorgen de klant volledig, zodat zij tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Onze privérondreizen worden dan ook verkocht met alles erop en eraan. Denk hierbij aan de intercontinentale vluchten, verblijf in uitstekende en sfeervolle hotels, het vervoer en bijzondere excursies. Onze kracht is onze reizigers de leukste plekjes te laten ontdekken in de wereld. We hebben een uitgebreid team van deskundige reisspecialisten die na contact met onze klanten een passende en scherp geprijsde rondreis samenstelt.”  

Verhuizing van Harmelen naar Alphen aan den Rijn

Onlangs is 333travel verhuisd van Harmelen naar Alphen aan den Rijn. Het nieuwe kantoor van 333travel bevindt zich op de 2e verdieping van het pand aan het Raoul Wallenbergplein 25a. “Ik ben er trots op dat 333travel in Alphen aan den Rijn is gevestigd. Het was altijd mijn droom om naar Alphen te komen."

Het huurcontract liep onlangs af en dat deed Frangken besluiten om met zijn team te verhuizen. “Ons nieuwe kantoor is fantastisch met een geweldige positieve vibe. De open sfeer en het feit dat we met z’n allen gelijkvloers werken zorgt voor meer verbinding en samenwerking. Dit geeft een enorme boost aan ons hele team", aldus Frangken.

Wethouder Gerard van As: “Ik denk dat Alphen aan den Rijn er een mooi reisbedrijf bij heeft gekregen. Ik ken Frangken als een zeer ondernemende en gedreven persoonlijkheid en ben ervan overtuigd dat hij 333travel zal blijven ontwikkelen. Ik wens Frangken met zijn team alle succes toe.”

Over 333travel

333travel is gespecialiseerd in het organiseren van verre reizen op maat. Met een persoonlijke aanpak stelt het team van ervaren specialisten privé rondreizen samen uitgaande van specifieke reisdromen, voorkeuren en het gewenste budget van de klant. Naast het boeken van geheel verzorgde rondreizen inclusief vliegtickets, vervoer, accommodatie en excursies, is het bij 333travel ook mogelijk zelf een reis samen te stellen op basis van bouwstenen. Het resultaat is een unieke reiservaring op bijzondere locaties tegen een goede prijs. Zie www.333travel.nl.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid gisteren 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein gisteren 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk gisteren 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving gisteren 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk gisteren 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.