333travel
Advertorial Economie

Officiële opening nieuw pand 333travel door wethouder Van As

Donderdag heeft wethouder Gerard van As het nieuwe kantoor van 333travel aan het Raoul Wallenbergplein 25A in Alphen aan den Rijn officieel geopend. 

333travel is ‘de verre reizen specialist op maat’ en behoort tot de grootste Verre Reizen specialisten in Nederland. Eigenaar is de Alphense ondernemer Frangken Tuhumena.

“Inmiddels bestaan we 22 jaar en bieden we reizen aan naar meer dan 30 prachtige verre landen in Azië, Midden-, Zuid- en Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. 333travel richt zich op de individuele verre reizigers. Wij ontzorgen de klant volledig, zodat zij tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Onze privérondreizen worden dan ook verkocht met alles erop en eraan. Denk hierbij aan de intercontinentale vluchten, verblijf in uitstekende en sfeervolle hotels, het vervoer en bijzondere excursies. Onze kracht is onze reizigers de leukste plekjes te laten ontdekken in de wereld. We hebben een uitgebreid team van deskundige reisspecialisten die na contact met onze klanten een passende en scherp geprijsde rondreis samenstelt.”  

Verhuizing van Harmelen naar Alphen aan den Rijn

Onlangs is 333travel verhuisd van Harmelen naar Alphen aan den Rijn. Het nieuwe kantoor van 333travel bevindt zich op de 2e verdieping van het pand aan het Raoul Wallenbergplein 25a. “Ik ben er trots op dat 333travel in Alphen aan den Rijn is gevestigd. Het was altijd mijn droom om naar Alphen te komen."

Het huurcontract liep onlangs af en dat deed Frangken besluiten om met zijn team te verhuizen. “Ons nieuwe kantoor is fantastisch met een geweldige positieve vibe. De open sfeer en het feit dat we met z’n allen gelijkvloers werken zorgt voor meer verbinding en samenwerking. Dit geeft een enorme boost aan ons hele team", aldus Frangken.

Wethouder Gerard van As: “Ik denk dat Alphen aan den Rijn er een mooi reisbedrijf bij heeft gekregen. Ik ken Frangken als een zeer ondernemende en gedreven persoonlijkheid en ben ervan overtuigd dat hij 333travel zal blijven ontwikkelen. Ik wens Frangken met zijn team alle succes toe.”

Over 333travel

333travel is gespecialiseerd in het organiseren van verre reizen op maat. Met een persoonlijke aanpak stelt het team van ervaren specialisten privé rondreizen samen uitgaande van specifieke reisdromen, voorkeuren en het gewenste budget van de klant. Naast het boeken van geheel verzorgde rondreizen inclusief vliegtickets, vervoer, accommodatie en excursies, is het bij 333travel ook mogelijk zelf een reis samen te stellen op basis van bouwstenen. Het resultaat is een unieke reiservaring op bijzondere locaties tegen een goede prijs. Zie www.333travel.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.