Woondroom
Advertorial Wonen en bouwen

Oktober woonmaand bij Woondroom

Waar denk jij aan bij ‘oktober = woonmaand’? Aan het restylen van je huis? Of juist aan je huis in de verkoop zetten? Bij Woondroom Alphen kan het deze maand allebei!  

De vraag naar goed, persoonlijk woonadvies wordt steeds groter. Daarom laat Gaby Paans van makelaarskantoor Woondroom Alphen deze maand zijn klanten graag profiteren van zijn prettige samenwerking met Irene Gerling van I-Styling & Interieur. Wie in oktober bij Woondroom Alphen zijn huis in de verkoop zet, krijgt daarbij twee uur kosteloos advies van een professionele interieurstyliste. Dat is nog eens breed woningadvies!

Verkoopstyling
Of het nu gaat om verkoopstyling of juist om de inrichting van je nieuwe woning: Irene Gerling geeft jouw woning precies de frisse, eigentijdse uitstraling waar je naar op zoek bent. Zo kan het bij de verkoop van je huis een hele uitdaging zijn om het huis optimaal te presenteren. Hoe laat je potentiële huizenkopers door je bestaande interieur heen kijken? I-Styling & Interieur denkt op die momenten graag mee met creatieve en haalbare stylingsadviezen.

Interieurstyling
Daarnaast kun je ook rekenen op prettig woonadvies bij de inrichting van je nieuwe huis. Met een groot inlevingsvermogen weet Irene haar klanten te adviseren op het gebied van kleur, meubilair, verlichting, stoffering en accessoires. In haar eigen woorden: "samen maken we van je huis een thuis."

Ultiem woonadvies
Woondroom Alphen en I-Styling & Interieur vormen dus een ijzersterke combinatie. Ook op zoek naar betrouwbaar woningadvies bij de verkoop van je woning? En wil je weten hoe snel woondromen vervuld kunnen worden? Maak dan snel een afspraak met Woondroom Alphen en ervaar zelf hoe betrouwbaar woningadvies voelt via info@woondroomalphen.nl of 0172- 764444. Of neem een kijkje op de website www.woondroomalphen.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!