Woondroom
Advertorial Wonen en bouwen

Oktober woonmaand bij Woondroom

Waar denk jij aan bij ‘oktober = woonmaand’? Aan het restylen van je huis? Of juist aan je huis in de verkoop zetten? Bij Woondroom Alphen kan het deze maand allebei!  

De vraag naar goed, persoonlijk woonadvies wordt steeds groter. Daarom laat Gaby Paans van makelaarskantoor Woondroom Alphen deze maand zijn klanten graag profiteren van zijn prettige samenwerking met Irene Gerling van I-Styling & Interieur. Wie in oktober bij Woondroom Alphen zijn huis in de verkoop zet, krijgt daarbij twee uur kosteloos advies van een professionele interieurstyliste. Dat is nog eens breed woningadvies!

Verkoopstyling
Of het nu gaat om verkoopstyling of juist om de inrichting van je nieuwe woning: Irene Gerling geeft jouw woning precies de frisse, eigentijdse uitstraling waar je naar op zoek bent. Zo kan het bij de verkoop van je huis een hele uitdaging zijn om het huis optimaal te presenteren. Hoe laat je potentiële huizenkopers door je bestaande interieur heen kijken? I-Styling & Interieur denkt op die momenten graag mee met creatieve en haalbare stylingsadviezen.

Interieurstyling
Daarnaast kun je ook rekenen op prettig woonadvies bij de inrichting van je nieuwe huis. Met een groot inlevingsvermogen weet Irene haar klanten te adviseren op het gebied van kleur, meubilair, verlichting, stoffering en accessoires. In haar eigen woorden: "samen maken we van je huis een thuis."

Ultiem woonadvies
Woondroom Alphen en I-Styling & Interieur vormen dus een ijzersterke combinatie. Ook op zoek naar betrouwbaar woningadvies bij de verkoop van je woning? En wil je weten hoe snel woondromen vervuld kunnen worden? Maak dan snel een afspraak met Woondroom Alphen en ervaar zelf hoe betrouwbaar woningadvies voelt via info@woondroomalphen.nl of 0172- 764444. Of neem een kijkje op de website www.woondroomalphen.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie gisteren 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer gisteren 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca gisteren 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur gisteren 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente gisteren 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.