Woondroom
Advertorial Wonen en bouwen

Oktober woonmaand bij Woondroom

Waar denk jij aan bij ‘oktober = woonmaand’? Aan het restylen van je huis? Of juist aan je huis in de verkoop zetten? Bij Woondroom Alphen kan het deze maand allebei!  

De vraag naar goed, persoonlijk woonadvies wordt steeds groter. Daarom laat Gaby Paans van makelaarskantoor Woondroom Alphen deze maand zijn klanten graag profiteren van zijn prettige samenwerking met Irene Gerling van I-Styling & Interieur. Wie in oktober bij Woondroom Alphen zijn huis in de verkoop zet, krijgt daarbij twee uur kosteloos advies van een professionele interieurstyliste. Dat is nog eens breed woningadvies!

Verkoopstyling
Of het nu gaat om verkoopstyling of juist om de inrichting van je nieuwe woning: Irene Gerling geeft jouw woning precies de frisse, eigentijdse uitstraling waar je naar op zoek bent. Zo kan het bij de verkoop van je huis een hele uitdaging zijn om het huis optimaal te presenteren. Hoe laat je potentiële huizenkopers door je bestaande interieur heen kijken? I-Styling & Interieur denkt op die momenten graag mee met creatieve en haalbare stylingsadviezen.

Interieurstyling
Daarnaast kun je ook rekenen op prettig woonadvies bij de inrichting van je nieuwe huis. Met een groot inlevingsvermogen weet Irene haar klanten te adviseren op het gebied van kleur, meubilair, verlichting, stoffering en accessoires. In haar eigen woorden: "samen maken we van je huis een thuis."

Ultiem woonadvies
Woondroom Alphen en I-Styling & Interieur vormen dus een ijzersterke combinatie. Ook op zoek naar betrouwbaar woningadvies bij de verkoop van je woning? En wil je weten hoe snel woondromen vervuld kunnen worden? Maak dan snel een afspraak met Woondroom Alphen en ervaar zelf hoe betrouwbaar woningadvies voelt via info@woondroomalphen.nl of 0172- 764444. Of neem een kijkje op de website www.woondroomalphen.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:57

Openingstijden supermarkten tijdens Pinksteren

Het is Pinksteren. De winkels hanteren andere openingstijden op deze dagen. Wat altijd handig is om te weten, is welke openingstijden supermarkten hanteren, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen!

Horeca gisteren 16:49

Van der Valk verruimt het terras

De komende dagen wordt het genieten geblazen met het mooie weer. Ook de terrassen die op maandag 1 juni vanaf 12:00 uur open mogen is voor veel Alphenaren een mooi vooruitzicht. Van der Valk Avifauna heeft voor alle terrasliefhebbers het terras verruimd, waardoor borrelen langs de kade ook mogelijk is.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:18

Ken jij The Center of Beauty al?

Heb jij een huidprobleem en ben je opzoek naar een oplossing? Bij The Center of Beauty nemen ze jou mee naar de wereld van Cenzaa, waar wellness en intensieve huidverbetering samenkomen.

Politiek gisteren 15:16

Gemeente helpt pop-up horeca aan tijdelijke standplaatsen

Een vergeten groep tijdens de coronacrisis is de tijdelijke horeca. Foodtrucks en oliebollenkramen, bijvoorbeeld. De VVD pleit voor hulp van de gemeente aan deze groep. Wethouder Van As gaat er direct werk van maken.

Sport gisteren 14:29

In beweging blijven met BOOST

Bewegen is belangrijk. Dat weten de beweeg- en lifestylecoaches van BOOST maar al te goed. Zij organiseren op verschillende locaties in de gemeente activiteiten en workshops om jongeren actief en gezond te houden.

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:22

De Heerlijkheid van Alfen: een onherbergzaam gebied

Groene polders, sloten en koeien: het kenmerkende landschap rond Alphen aan den Rijn en in het Groene Hart. Toch zag het er hier niet altijd zo uit. Het project ‘De Heerlijkheid van Alfen’ maakt de geschiedenis van Alphen aan den Rijn weer zichtbaar en beleefbaar.