Josh Walet
Advertorial Horeca

Oktoberactie bij Maggie Blue

Maggie Blue heeft een nieuwe dinerkaart! Om te vieren dat er zoveel nieuwe gerechten op de menukaart staan, worden in oktober elke week 2 hoofdgerechten uitgelicht voor € 12,50!  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Maggie Blue Dinerkaart 1 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 2 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 3 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 4 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 5 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 6 (foto: Bymip)

De dinerkaart is samengesteld door het chef-kok duo van Maggie Blue, Evert en Glenn. Om gasten kennis te laten maken met de nieuwe dinerkaart heeft Maggie Blue een speciale actie bedacht, waarbij elke week 2 hoofdgerechten worden uitgelicht voor slecht € 12,50 per gerecht!

Week 40: Maggie's Burger & de Red Curry vega
Week 41: Eendenborst & Zeebaars
Week 42: Maggie's Steak & Haloumi spies
Week 43: Hertensukade & Zalm op steen

Het chef-kok duo van Maggie Blue
De nieuwe dinerkaart van Maggie Blue is samengesteld door het chef-kok duo van Maggie Blue, Evert en Glenn. “Normaal gesproken staat er 1 chef-kok in de keuken, maar bij ons in de keuken werken Evert en Glenn samen. Dit is echt uniek voor een restaurant!” vertelt Mirjam.

Evert en Glenn zijn bij andere restaurants in Alphen begonnen. Sinds medio juli staan ze samen in de keuken van Maggie Blue. “Samen hebben we de nieuwe dinerkaart van Maggie Blue samengesteld. Hierdoor is het echt een goede dinerkaart geworden met een goede variatie aan gerechten”, vertelt Glenn.

De gerechten op de dinerkaarten van Maggie Blue waren voorheen geïnspireerd op Oosterse gerechten. Evert en Glenn hebben ervoor gekozen om de nieuwe dinerkaart toegankelijker te maken voor alle Alphenaren door de gerechten herkenbaar te houden. “De nieuwe dinerkaart is een combinatie van gerechten die Alphenaren lekker vinden en gerechten waar Maggie Blue voor staat. Volgens mij zijn we hier goed in geslaagd”, lacht Glenn.

Wil jij graag de nieuwe gerechten van Maggie Blue proeven? Profiteer de hele maand oktober dan van de Meal Deal bij Maggie Blue!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.