Josh Walet
Advertorial Horeca

Oktoberactie bij Maggie Blue

Maggie Blue heeft een nieuwe dinerkaart! Om te vieren dat er zoveel nieuwe gerechten op de menukaart staan, worden in oktober elke week 2 hoofdgerechten uitgelicht voor € 12,50!  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Maggie Blue Dinerkaart 1 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 2 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 3 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 4 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 5 (foto: Bymip)
Maggie Blue Dinerkaart 6 (foto: Bymip)

De dinerkaart is samengesteld door het chef-kok duo van Maggie Blue, Evert en Glenn. Om gasten kennis te laten maken met de nieuwe dinerkaart heeft Maggie Blue een speciale actie bedacht, waarbij elke week 2 hoofdgerechten worden uitgelicht voor slecht € 12,50 per gerecht!

Week 40: Maggie's Burger & de Red Curry vega
Week 41: Eendenborst & Zeebaars
Week 42: Maggie's Steak & Haloumi spies
Week 43: Hertensukade & Zalm op steen

Het chef-kok duo van Maggie Blue
De nieuwe dinerkaart van Maggie Blue is samengesteld door het chef-kok duo van Maggie Blue, Evert en Glenn. “Normaal gesproken staat er 1 chef-kok in de keuken, maar bij ons in de keuken werken Evert en Glenn samen. Dit is echt uniek voor een restaurant!” vertelt Mirjam.

Evert en Glenn zijn bij andere restaurants in Alphen begonnen. Sinds medio juli staan ze samen in de keuken van Maggie Blue. “Samen hebben we de nieuwe dinerkaart van Maggie Blue samengesteld. Hierdoor is het echt een goede dinerkaart geworden met een goede variatie aan gerechten”, vertelt Glenn.

De gerechten op de dinerkaarten van Maggie Blue waren voorheen geïnspireerd op Oosterse gerechten. Evert en Glenn hebben ervoor gekozen om de nieuwe dinerkaart toegankelijker te maken voor alle Alphenaren door de gerechten herkenbaar te houden. “De nieuwe dinerkaart is een combinatie van gerechten die Alphenaren lekker vinden en gerechten waar Maggie Blue voor staat. Volgens mij zijn we hier goed in geslaagd”, lacht Glenn.

Wil jij graag de nieuwe gerechten van Maggie Blue proeven? Profiteer de hele maand oktober dan van de Meal Deal bij Maggie Blue!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:58

Alphen aan den Rijn steunt opvang vluchtelingenkinderen

Alphen aan den Rijn ondersteunt, samen met meer dan honderd andere gemeenten, de oproep aan het kabinet om gevluchte kinderen zonder ouders op te vangen in Nederland. Het gaat om kinderen die in een Grieks vluchtelingenkamp zitten.

Sport vandaag 13:36

Voetbalclub Alphia viert 101-jarig bestaan

Alphia bestaat maandag 1 juni alweer 101 jaar. Recentelijk is de voetbalclub uit Alphen gestart met het maken van podcasts, met sportfanaat en presentator Neal Petersen als host. Op de dag van het jubileum komt de tweede podcast uit, maar op Alphens.nl kun je de podcast nu al beluisteren!

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Schrijfwerk

Net als tegenwoordig werd door de Romeinen van alles vastgelegd op schrift. Dat kon op verschillende manieren. Papier was er nog niet, maar papyrus en hout waren er wel. Zowel op kleine houten blaadjes als op papyrusvellen werd geschreven met inkt.

Advertorial Horeca vandaag 11:06

Iedereen kan een VIP zijn bij Bobs Latin Mexican

Eindelijk mogen de deuren van de horeca op 1 juni weer open. Zo ook de deuren van Bobs Latin Mexican. Met de VIP bottle service zorgt het restaurant ervoor dat je een gezellige avond tegemoet gaat. 

Algemeen vandaag 09:57

Openingstijden supermarkten tijdens Pinksteren

Het is Pinksteren. De winkels hanteren andere openingstijden op deze dagen. Wat altijd handig is om te weten, is welke openingstijden supermarkten hanteren, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen!

Horeca gisteren 16:49

Van der Valk verruimt het terras

De komende dagen wordt het genieten geblazen met het mooie weer. Ook de terrassen die op maandag 1 juni vanaf 12:00 uur open mogen is voor veel Alphenaren een mooi vooruitzicht. Van der Valk Avifauna heeft voor alle terrasliefhebbers het terras verruimd, waardoor borrelen langs de kade ook mogelijk is.