De Thermen2
Advertorial Sport

OldStars waterpolo in zwembad AquaRijn

Vanaf woensdag 9 februari van 09:00 uur tot 10:00 uur kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken kennismaken met OldStars waterpolo bij zwembad en Buurthuis Aquarijn.

OldStars waterpolo is al sinds september een succes. Door OldStars waterpolo te verhuizen naar de woensdag kunnen de deelnemers naast Waterpolo ook banen zwemmen of deelnemen aan de Beweegochtend. Zo breek je sportief de week doormidden.

De clinic is bedoeld voor oud-spelers, maar ook voor geïnteresseerden met weinig of geen ervaring. Onder leiding van coach Melissa Dongelmans leren deelnemers de ins- en outs van waterpolo en kan er een heerlijk potje worden ‘gewaterpolood’. Deelnemers aan OldStars betalen naast de prijs van een los bad of 1 knip van hun badenkaart, nog € 1 bij de kassa. Deelnemers aan de Beweegochtend mogen gratis deelnemen aan de training.

OldStars waterpolo in Alphen aan den Rijn

OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door Het Natonaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich met OldStars waterpolo in voor de verbetering van de vitaliteit van ouderen en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Er worden naast het waterpolo ook diverse beweegvormen aangeboden en er is ruimte voor het sociale aspect met een kopje koffie en gezellig gesprek. In de visie van OldStars is waterpolo niet het doel, maar een middel om actief en sociaal bezig te zijn.


Meer nieuws

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!