Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Olympische sporter Arvin Slagter krijgt Toyota overhandigd

Alphenaar en olympische 3x3 basketbal speler Arvin Slagter mocht bij Toyota Van Ekris in Alphen aan den Rijn zijn mooie sponsorauto in ontvangst nemen. "Toyota is sponsor van het olympisch team. Hoe gaaf is het dan dat wij een olympische speler in Alphen hebben wonen die Toyota mag gaan rijden", aldus Ricardo Beverloo van Toyota Van Ekris.

Nederlands beste basketballer

"Zijn staat van dienst als basketballer in de eredivisie is ronduit indrukwekkend te noemen. Zes keer landskampioen, waaronder tweemaal met ZZ Leiden, vijf Supercups en vijf nationale bekers. In 2014 werd hij zelfs verkozen tot ‘most valuable player’, oftewel Arvin uit Alphen aan den Rijn is echt Nederlands beste basketballer. Daar zijn wij in Alphen aan den Rijn best een beetje trots op", aldus Van Ekris.

Toyota heeft samenwerking met NOC*NSF

Sporters hebben grote behoefte aan mobiliteit. "De trainingen zijn overal in Nederland en daarbuiten. We danken Toyota daarom van harte voor de manier waarop zij zo snel voor zo veel sporters voor auto’s hebben kunnen zorgen", aldus het NOC*NSF.

NOC*NSF is blij met de samenwerking. Jeroen Bijl, manager Topsport en Chef de Mission voor de winterspelen van PyeongChang 2018 in Zuid-Korea: “Het is erg belangrijk voor topsporters dat ze zich over hun vervoer geen zorgen hoeven te maken. We zijn dan ook erg blij met de uitstekende samenwerking met Toyota Nederland waardoor het gelukt is om een flink aantal topsporters al in het begin van 2017 met diverse modellen van Toyota van dienst te kunnen zijn.”

Tekst loopt door onder de foto

01-TeamNL-gaat-Toyota-rijden-1500x998.jpg

Marti Ten Kate, Athlete Services NOC*NSF: “Het is erg fijn dat Toyota Nederland zo snel voor deze auto’s heeft kunnen zorgen. We hebben daar een groot aantal topsporters erg blij mee kunnen maken. En belangrijker nog, deze sporters hoeven zich over het vervoer dat zij zo nodig hebben niet meer druk te maken.”

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, bent u bij ons aan het juiste adres!’’ Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.

Van_Ekris_066_DSC0544.jpg


Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.