Ombudsman start inloopspreekuur

De ombudsman houdt met ingang van 8 oktober 2011 een inloopspreekuur. De taak van de ombudsman is kort samengevat: ”het onderzoeken van klachten over gedragingen van een gemeente jegens haar burgers”.

Het spreekuur wordt een halfjaar als proef gehouden. Hiermee wil de ombudsman beschikbaar zijn om op een laagdrempelige manier informatie te geven. Voor veel mensen is de weg naar de ombudsman een drempel.

U kunt het spreekuur bezoeken elke tweede zaterdag van de maand van 11.00  tot 13.00 in de bibliotheek aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn.

De ombudsman werkt voor de volgende gemeenten en instanties : de gemeenten Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Nieuwkoop en de Intergemeentelijke Sociale Dienst de Rijnstreek (ISDR).


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 17:06

Bij Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn zijn ze een beetje gek geworden!

Wordt het een vakantie in eigen land? Of misschien een roadtrip door Europa? Waar u deze zomer ook heen gaat, een goede voorbereiding begint met de zomercheck. De monteurs van Toyota van Ekris Alphen a/d Rijn controleren dan alle cruciale punten, zoals de accu, vloeistoffen en bandenspanning.

Evenementen vandaag 15:43

Wet 'n Wild Beachfestival weer een groot succes

Afgelopen weekend vond de zesde editie van het Wet 'n Wild Beachfestival plaats. Met grote namen zoals Benny Rodrigues en Jonna Fraser was het house en urban festival weer een groot succes.

Kinderen vandaag 11:06

49e editie Huttenbouw van start gegaan

Maandagochtend 8 augustus is de 49e editie van de Huttenbouw van start gegaan. Op de nieuwe locatie aan de Olympiaweg 2a, op de parkeerplaats tegenover Stichting MAX zal de komende week volop gebouwd en getimmerd worden.