rodedorpalphen.nl

Omgevingssteward als aanspreekpunt tijdens uitvoering werkzaamheden Rode Dorp

Het komt regelmatig voor dat bewoners uit het Rode Dorp ergens assistentie bij nodig hebben, of iets willen vragen of vertellen. Daarom is er nu een omgevingssteward aangesteld.

Omgevingssteward Achraf is tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in het Rode Dorp de ogen en oren van de wijk. “Hij loopt rond in de omgeving waarin gewerkt wordt door Heijmans en hij houdt een oogje in het zeil. Hij let er bijvoorbeeld op dat bouwafval wordt opgeruimd, scheve loopschotten en losliggende stenen goed worden gelegd en de afzettingen veilig staan.”

Achraf is er voor de bewoners als zij het nodig hebben. Zij kunnen hem vragen stellen over problemen die zij graag direct opgelost zien. Als Achraf de bewoners niet zelf verder kan helpen, dan zorgt hij ervoor dat de bewoner in contact wordt gebracht met de juiste persoon.

Lees ook: Wat gaat er de komende tijd gebeuren in het Rode Dorp?

Omgevingssteward-foto.v1.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.