OMNI Skaters organiseert opnieuw Skate4Daagse

De Avond SKATE4daagse van OMNI Skaters komt er weer aan! Skeeler van 12 t/m 15 juni één of meerdere avonden mee in en om Alphen aan den Rijn.

Kom met je skatevrienden, vader, moeder, broer, zus of wie dan ook, naar de routes die in Alphen zijn uitgezet. Onder begeleiding van OMNI Skaters kun je een tocht rijden van 5, 10 of 20 kilometer met steeds een ander vertrekpunt. De vertrekpunten zijn:

  • Maandag 12 juni: bij “de Haven/de Werf” aan de Eikenlaan.
  • Dinsdag 13 juni: parkeerplaats bij “De Bowling/Wet ’n Wild, Sportlaan/Zegerplas
  • Woensdag 14 juni: parkeerplaats bij het Weteringpark, Windjammer
  • Donderdag 15 juni: in Europapark, Kerk en Zanen, Evenaar

Er wordt elke dag gestart om 19:30 uur. De organisatie adviseert: "Kom wat eerder zodat we ook echt op tijd weg kunnen." Je kunt meerijden op de 10 en 20 km als je ten minste 15 jaar oud bent. Voor de 5 km ben je ten minste 12 jaar en het liefst rijdt één van je ouders mee. Wil je de 20 km rijden? Neem dan ook iets te drinken voor onderweg mee.

Aanmelden

Deelname is gratis en geheel op eigen risico. Voor je eigen veiligheid raadt OMNI Skaters je aan om helm, pols-, elleboog- en kniebescherming te dragen. Net als wat voor iedere OMNI Skater geldt, is het dragen van een helm verplicht. Meld je aan via info@omniskaters.nl.

Kijk voor meer informatie op https://knsb.nl/skate4daagse/


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.