Pixabay

Onbekende schiet 96-jarige vrouw te hulp

Op maandag 13 januari plaatste Alphenaar Rick Thiele een oproep op Facebook. Toen zijn 96-jarige schoonmoeder die dag haar boodschappen af wilde rekenen bij de Hoogvliet in winkelcentrum de Atlas, kon ze haar pinpas niet vinden. Een onbekende vrouw schoot te hulp en betaalde haar boodschappen. De oproep bleek een succes, want de behulpzame vrouw is gevonden.

De 96-jarige schoonmoeder van Rick deed op maandagmiddag 13 januari rond 13:00 uur boodschappen bij de Hoogvliet in winkelcentrum de Atlas in Kerk en Zanen. Toen ze haar boodschappen af wilde rekenen sloeg de paniek toe omdat ze haar pinpas niet kon vinden. Vrijwel direct schoot een onbekende vrouw haar te hulp door de boodschappen van de 96-jarige te betalen.

“Gelukkig blijken er nog aardige mensen te zijn in deze wereld. Een vrouw die bij haar in de rij stond heeft haar boodschappen afgerekend!” laat Rick in een bericht op Facebook weten. Rick plaatste een oproep op Facebook om de weldoende vrouw te vinden om haar te kunnen bedanken en de kosten te vergoeden. In mum van tijd was het bericht meer dan 100 keer geliked en bijna 80 keer gedeeld. De oproep bleek succesvol, want de weldoende vrouw is inmiddels gevonden. Ook de pinpas van de schoonmoeder van Rick is weer terecht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca vandaag 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige vandaag 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport vandaag 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.

Overige vandaag 15:11

Dakar Rally zit er bijna op voor Tim en Tom Coronel

Het einde is zicht van de Dakar Rally 2020. Het was niet eenvoudig voor Tim en Tom Coronel om het bivak van de een-na-laatste etappe te halen. Vooral de marathonstage was pittig voor de tweeling. Voor het eerste deel van de marathon kwamen de broers er niet geheel onbeschadigd uit.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!