Grieks Restaurant Olympia
Advertorial Horeca

Onbeperkt Griekse tapas bij Olympia

Bij Grieks Restaurant Olympia in Alphen kun je genieten van de lekkerste Griekse gerechten. Maar wist je dat Olympia ook Griekse tapas aanbiedt?

Griekse Tapas is een authentieke wijze van dineren. Hierbij worden diverse kleine Griekse hapjes op tafel gezet waardoor je voor langere tijd gezellig met elkaar kunt tafelen. Bij Olympia kun je elke week van dinsdag tot en met donderdag genieten van onbeperkt Griekse tapas voor maar € 24,95. Willen de kinderen ook mee? Dat kan! Kinderen tot 13 jaar betalen slechts € 14,95.

Kijk hier voor het tapasmenu. Wil je direct reserveren? Bel dan naar Olympia via 0172 494491 of reserveer via de website.


Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:50

In deze situaties mag je tijdens de avondklok wel op straat zijn

Als de Tweede Kamer instemt met het invoeren van de avondklok, betekent dit dat iedereen tussen 20:30 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends niet op straat mag zijn. Er gelden echter uitzonderingen. In welke situaties een uitzondering geldt, lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 15:11

Maggie zorgt voor fun in your kitchen!

Maggie Blue heeft het roer een beetje omgegooid. Nu het lijkt alsof de lockdown en sluiting van de horeca nog een tijdje zal duren, vond Maggie het tijd voor verandering. 

Coronavirus in Alphen vandaag 13:59

Oplichters actief die ‘versnelde vaccinatie’ aanbieden

De coronacrisis brengt nieuwe vormen van oplichting met zich mee. Eerder werd er al gewaarschuwd voor babbeltrucs aan de deur, nu waarschuwt GGD Hollands Midden voor oplichters die een zogenaamde versnelde vaccinatie aanbieden.

Onderwijs vandaag 13:18

Wellantcollege, Citaverde en Helicon gaan verder als Yuverta

De drie scholen, Wellantcollege, Citaverde en Helicon, gaan met ingang van schooljaar 2021-2022 samen verder als unieke blauw-groene onderwijsorganisatie voor vmbo en mbo. Dit doen zij onder de naam Yuverta. Dit geldt ook voor het Wellantcollege in Alphen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 12:26

Borden bij containerplaatsen waarschuwen voor boete bij afvaldumping

Het komt regelmatig voor dat er (grof) afval wordt aangetroffen naast de ondergrondse containers die verspreid door de gemeente staan. De gemeente plaatst daarom nu als pilot op dertig verschillende locaties waar het vaak mis gaat, een waarschuwingsbord.