SERA Business Design
Advertorial Sport

Ondernemend Alphen Voetbalt: Zeven vs. Zeven toernooi

Zondag 26 juni organiseert Ondernemend Alphen Voetbalt het voetbaltoernooi Zeven vs Zeven. Uiteraard is daarbij plezier heel belangrijk, maar het willen winnen zit iedere ondernemer in het DNA! Pak jij de winst?

Het toernooi

Het voetbaltoernooi vindt plaats op de sportvelden van AVV Alphen. Het doel? Maatschappelijke betrokkenheid maar bovenal netwerken, plezier en competitie. Onder het genot van een hapje en een drankje organiseert AVV Alphen samen met Alphense ondernemers een voetbaltoernooi waarin plezier en competitie samenkomen. Om 10:00 uur worden de teams verwacht bij de sportvelden en om 11:00 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen. De finale zal tussen 15:30 en 16:00 uur gespeeld worden met als scheidsrechter de enige echte Kevin Blom, actief in de Eredivisie.

Activiteiten

De gehele dag zijn er verschillende activiteiten. Voor de kinderen zijn er springkussens, een voetbalkooi én de mogelijkheid om een glitter tattoo te laten zetten. Ook zal er een massagespecialist aanwezig zijn op het terrein voor degenen die het nodig hebben. De muziek wordt verzorgd door Feest DJ Joey!

De kantine is de hele dag geopend en er zullen aan de lopende band bitterballen, kroketten en frikandellen gebakken worden. Aan het einde van het toernooi wordt de barbecue aangestoken. Tegen een betaling van € 6 per deelnemer kan er onbeperkt genoten worden van heerlijke lekkernijen van de BBQ!

Wat neem je mee?

  • Tenues
  • Voetbalschoenen
  • Mooi weer
  • Enthousiasme
  • Familie, vrienden, collega's en kennissen

Per team is een inschrijfvergoeding vereist van € 150. Aan het begin van de dag ontvangt elk team een envelop met een bestellijst voor de lunch én 30 consumptiemunten. Geniet van een dag vol sport, spel, ontspanning en netwerken met andere ondernemers. Klinkt goed, toch?

Inschrijven is nog mogelijk! Dat kan via zevenvszeven.nl. Win jij zondag 26 juni hét ondernemerstoernooi van Alphen?


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.