SERA Business Design
Advertorial Sport

Ondernemend Alphen Voetbalt: Zeven vs. Zeven toernooi

Zondag 26 juni organiseert Ondernemend Alphen Voetbalt het voetbaltoernooi Zeven vs Zeven. Uiteraard is daarbij plezier heel belangrijk, maar het willen winnen zit iedere ondernemer in het DNA! Pak jij de winst?

Het toernooi

Het voetbaltoernooi vindt plaats op de sportvelden van AVV Alphen. Het doel? Maatschappelijke betrokkenheid maar bovenal netwerken, plezier en competitie. Onder het genot van een hapje en een drankje organiseert AVV Alphen samen met Alphense ondernemers een voetbaltoernooi waarin plezier en competitie samenkomen. Om 10:00 uur worden de teams verwacht bij de sportvelden en om 11:00 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen. De finale zal tussen 15:30 en 16:00 uur gespeeld worden met als scheidsrechter de enige echte Kevin Blom, actief in de Eredivisie.

Activiteiten

De gehele dag zijn er verschillende activiteiten. Voor de kinderen zijn er springkussens, een voetbalkooi én de mogelijkheid om een glitter tattoo te laten zetten. Ook zal er een massagespecialist aanwezig zijn op het terrein voor degenen die het nodig hebben. De muziek wordt verzorgd door Feest DJ Joey!

De kantine is de hele dag geopend en er zullen aan de lopende band bitterballen, kroketten en frikandellen gebakken worden. Aan het einde van het toernooi wordt de barbecue aangestoken. Tegen een betaling van € 6 per deelnemer kan er onbeperkt genoten worden van heerlijke lekkernijen van de BBQ!

Wat neem je mee?

  • Tenues
  • Voetbalschoenen
  • Mooi weer
  • Enthousiasme
  • Familie, vrienden, collega's en kennissen

Per team is een inschrijfvergoeding vereist van € 150. Aan het begin van de dag ontvangt elk team een envelop met een bestellijst voor de lunch én 30 consumptiemunten. Geniet van een dag vol sport, spel, ontspanning en netwerken met andere ondernemers. Klinkt goed, toch?

Inschrijven is nog mogelijk! Dat kan via zevenvszeven.nl. Win jij zondag 26 juni hét ondernemerstoernooi van Alphen?


Meer nieuws

Sport gisteren 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.