De Aarhof

Ondernemende broers openen luxe notenkiosk in De Aarhof

Heb jij de luxe notenkiosk in winkelcentrum De Aarhof al gespot? Sinds kort staan de broers Bob en Roy Hoffmann van BOB & ROY’S met hun luxe notenkiosk in het winkelcentrum. “Voor ons draait het om een goede balans tussen bewust eten en het creëren van verwenmomenten”, vertelt Bob.

In De Aarhof opende Bob en Roy hun vijfde vestiging. Met tien jaar samenwerking hebben de broers inmiddels een keten van winkels en ‘mobiele’ verkooppunten met luxe, ambachtelijke notenkramen neergezet in diverse plaatsen in de regio. Bob vertelt: “Wij zijn heilig overtuigd van ons concept. Een onderscheidend natuurproduct, tegemoetkomend aan de wensen van de moderne consument die zich steeds verder bewust is van de noodzaak van een gezond en fit leven. Wij sluiten hierbij aan door in de traditionele markt van noten en gedroogd fruit een nieuw concept te bieden in een vorm die draait om beleving en interactie met het product.”

Hierbij staat een moderne, frisse en aantrekkelijke omgeving en uitstraling voorop. “Klanten kunnen zelf hun mix samenstellen en opscheppen. Ons assortiment van onder andere noten, gedroogd fruit, granola en superfoods is zorgvuldig samengesteld en wordt continu aangepast aan de wensen van onze klanten. Wij importeren vanuit de hele wereld en branden de noten zelf in eigen warehouse. Alles is supervers en door de grote doorloopsnelheid kunnen we dit ook absoluut waarmaken.”

Onderscheidend concept

De Aarhof is een wat kleinschaligere locatie dan de broers gewend zijn, maar ze hebben alle vertrouwen dat het succesvol zal zijn: “We hebben gekeken naar het lokale en regionale aanbod en zien op deze locatie een interessante mogelijkheid voor ons specifiek kwalitatief onderscheidend consumentenconcept. We leggen de lat hoog en willen onze keten graag landelijk verder uitrollen, en zijn daarom altijd op zoek naar goede locaties. Met Ans Jorritsma van Your Pop-up Store kwamen we via haar netwerk en prettige bemiddeling op deze locatie terecht.”

Op de website kun je in één oogopslag zien wat er in de producten zit. Zo komen de broers zoveel mogelijk tegemoet aan de gezondheidswensen van de consument. Je kunt bijvoorbeeld zien of producten glutenvrij, suikervrij of zonder toegevoegde suikers of eiwitrijk zijn. “Zo wordt een goede balans van bewuste en verwenmomenten voor de consument gecreëerd.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winactie Horeca vandaag 19:42

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.

Advertorial Mode vandaag 17:25

Kom jij 31 oktober private shoppen bij Dressesonly?

Het najaar is in volle gang en daarom opent Dressesonly haar showroom op zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Dit keer geen reguliere Shoppingday, maar een private editie in verband met de huidige maatregelen. Meld je snel aan via de mail!

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.