Ondernemers kunnen tot 30 april stemmen voor BIZ

De stichting Verenigde Ondernemingen Centrum Alphen aan den Rijn (VOC) heeft in 2015 bij de gemeente een verzoek ingediend voor een nieuwe BIZ voor vijf jaar. Na positieve besluitvorming hierover in de gemeenteraad, konden ondernemers in het centrum vorig jaar aangeven of zij voor of tegen de invoering van een nieuwe BIZ in het centrum waren. De opkomst was toen te laag om de BIZ  in te kunnen voeren. De stemming wordt nu herhaald en ondernemers kunnen nog tot 30 april hun stem uitbrengen. Meer informatie over het stemmen vind je op www.hetalphensecentrum.nl.

Ondernemers uit het centrum van Alphen aan den Rijn kunnen tot 30 april 2016 nog stemmen over de Bedrijven Investering Zone (BIZ).

De opbrengst van deze BIZ-bijdrage wordt als subsidie overgedragen aan de stichting VOC, waaruit de kosten van projecten worden betaald die de kwaliteit en het functioneren van het centrum ten goede komen. Denk aan sinterklaasintocht, feestverlichting, evenementen, marketing en promotie. Het gaat om activiteiten vóór en dóór ondernemers, waarvan de ondernemers ook zelf de kosten dragen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.