Advertorial Gezondheid en welzijn

Onderzoek naar microdoseren van truffels

Dr. James Fadiman is een Amerikaans schrijver en wordt erkend voor zijn onderzoek naar het microdoseren van psychedelica zoals magic truffles. Sinds 2010 verzamelt hij anekdotische rapporten van duizenden mensen die microdosing hebben geprobeerd.

Hij heeft ervaringen geanalyseerd van meer dan 1850 mensen uit 30 verschillende landen. Deze mensen waren tussen de 18 en 77 jaar oud. Uit deze verslagen bleek onder andere hoe mensen onzekerheden, angsten, depressies, stress, migraine en hormonale klachten overwonnen. Dr. Fadiman is er van overtuigd dat microdosing enorme psychologische en gezondheidsvoordelen kan hebben.

Bewustwording

Als je zelf gaat microdosen is het aan te raden om een dagelijks dagboek bij te houden. Op het moment dat je je specifiek bewust wordt van je stemming, energie, creativiteit, sociale relaties en productiviteit kun je erachter komen welke effecten microdosing op jou heeft.

De natuurlijke truffels van XtraPositive komen van een biologische boerderij in Nederland. Het product is 100% organisch en is vrij van chemicaliën en pesticiden. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de website van www.XtraPositive.nl


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.