Politie bevestigt schietpartij op Prins Bernhardlaan

Op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. De politie heeft de omgeving rondom de avondwinkel, tegenover het NS-station, afgezet. Ook de parkeerplaats aan de achterkant van het pand is afgezet.

Volgens de politie heeft er een vechtpartij plaatsgevonden waarbij ook sprake was van een schietincident. Getuigen melden personen met knuppels te hebben gezien en schoten te hebben gehoord. Op de locatie is ook een groot bloedspoor aangetroffen.

Bewoners van het bovenliggende appartementencomplex mogen het pand momenteel niet betreden of verlaten. 

De politie meldt dat er inmiddels twee verdachten zijn aangehouden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 14:11

Nieuwe hoog zomercollecties bij Fantastisch

Er is altijd wel een reden voor een leuke nieuwe outfit of die ene mooie tas! Goed nieuws, kledingwinkel Fantastisch heeft weer veel nieuwe items binnen die je niet mag missen. 

Onderwijs en opvang vandaag 13:29

Basisscholen Het Startblok en De Jenaplaneet gaan mogelijk fuseren

In de wijk Ridderveld heeft Morgenwijzer een aantal basisscholen, waaronder openbare school Het Startblok en katholieke basisschool De Jenaplaneet. De afgelopen jaren is het aantal leerlingen op beide scholen flink afgenomen. Daarom is de Morgenwijzer voornemens om de scholen te fuseren.

Oekraine vandaag 11:40

Alphenaren zamelen toilettassen en lakenpakketten in voor Oekraïne

Miljoenen mensen zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne. Zij hebben alles achter moeten laten om te vluchten voor het geweld. Because We Carry is een grote inzameling gestart voor vluchtelingen die verblijven in Polen en Moldavië. Ook Alphenaren helpen een handje mee.