Parkvilla
Advertorial Cultuur

Online danscursussen bij Parkvilla houden je in beweging

Ook in deze periode is het belangrijk om te bewegen en creatief bezig te zijn. Parkvilla biedt daarom nu de populaire cursussen Dansflow en Moderne Dans digitaal aan. Binnenkort zullen er nog meer cursussen online worden georganiseerd.

Zelfs op de site van de digitale overheid staat het: online leren is tijdens deze coronaperiode een must voor iedereen. “Een must is misschien wel een groot woord”, reageert Maaike van Zetten, coördinator cursussen bij Parkvilla. “Bezig blijven op het gebied van beweging of creativiteit en iets leren, maakt je blij. En in deze tijd zijn veel mensen toe aan een stukje ontspanning.”

Daarvoor kan je terecht bij Parkvilla. Bij de cursus Dansflow, die start op 8 februari, leer je stapsgewijs gemakkelijk te volgen dansen aan. De muziek stopt bij dansflow nooit. Onder leiding van  de enthousiaste dansdocente Marjolein van der Naald kan iedereen genieten van een sportief uurtje voor jezelf.

Bij Moderne Dans, begindatum 9 februari, wordt door middel van moderne dansoefeningen zoveel mogelijk bewogen en de les wordt afgesloten met een choreo en een lekkere stretch. Het ontwikkelen van techniek, dansgevoel, conditie en lichaamsbewustzijn komen aan bod. De cursus is geschikt voor dames en heren met of zonder danservaring, want iedereen kan leren dansen.

Meer informatie vind je op www.parkvilla.nl. Klik dan bij cursussen online activiteiten aan.


Meer nieuws

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken gisteren 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.