Parkvilla
Advertorial Cultuur

Online danscursussen bij Parkvilla houden je in beweging

Ook in deze periode is het belangrijk om te bewegen en creatief bezig te zijn. Parkvilla biedt daarom nu de populaire cursussen Dansflow en Moderne Dans digitaal aan. Binnenkort zullen er nog meer cursussen online worden georganiseerd.

Zelfs op de site van de digitale overheid staat het: online leren is tijdens deze coronaperiode een must voor iedereen. “Een must is misschien wel een groot woord”, reageert Maaike van Zetten, coördinator cursussen bij Parkvilla. “Bezig blijven op het gebied van beweging of creativiteit en iets leren, maakt je blij. En in deze tijd zijn veel mensen toe aan een stukje ontspanning.”

Daarvoor kan je terecht bij Parkvilla. Bij de cursus Dansflow, die start op 8 februari, leer je stapsgewijs gemakkelijk te volgen dansen aan. De muziek stopt bij dansflow nooit. Onder leiding van  de enthousiaste dansdocente Marjolein van der Naald kan iedereen genieten van een sportief uurtje voor jezelf.

Bij Moderne Dans, begindatum 9 februari, wordt door middel van moderne dansoefeningen zoveel mogelijk bewogen en de les wordt afgesloten met een choreo en een lekkere stretch. Het ontwikkelen van techniek, dansgevoel, conditie en lichaamsbewustzijn komen aan bod. De cursus is geschikt voor dames en heren met of zonder danservaring, want iedereen kan leren dansen.

Meer informatie vind je op www.parkvilla.nl. Klik dan bij cursussen online activiteiten aan.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.