Josh Walet

Ontdek Boutique Fitness Lage Zijde in de vernieuwde Raadhuisstraat

Maak kennis met Boutique Fitness Lage Zijde, een frisse aanwinst in de vernieuwde Raadhuisstraat! In deze tweede aflevering van onze serie reportages over de straatrenovatie delen we het verhaal van het echtpaar Sjoukje en Mike Punselie, de bevlogen eigenaren van deze unieke dienstverlener die sinds eind september 2023 haar deuren opende in het hart van Alphen aan den Rijn.

Bewegen is het ultieme medicijn voor een gezond Leven

In de sfeervolle boutique legt Mike uit waarom hij en zijn vrouw Sjoukje hun trainingsruimte hebben geopend. “Sinds 2016 runnen we een fysiotherapiepraktijk in de Thorbeckestraat. We geloven echter dat bewegen het ultieme medicijn is voor een gezond leven. Daarom hebben we onze praktijk uitgebreid met deze trainingsruimte, waar mensen kunnen werken aan fysiek herstel na fysiotherapie of preventief aan hun gezondheid kunnen werken. De Raadhuisstraat is een prachtige plek voor ons, met steeds meer dienstverlening naast de winkels. Wij passen hier perfect.”

Anders dan een reguliere sportschool

Boutique Fitness Lage Zijde biedt een gepersonaliseerde fitnesservaring die is afgestemd op individuele behoeften en capaciteiten. “We werken met het Technogym Biocircuit, waarbij alles voor elke cliënt op maat wordt ingesteld,” vertelt Mike. “Onze setting, look en vibe zijn anders dan in een reguliere sportschool. Iedereen voelt zich bij ons op zijn gemak, en er is naast de training tijd voor een kopje koffie en een gesprek. Dit concept slaat aan. Bovendien verkoopt Sjoukje via haar website heerlijkegeur.nl producten die ook in de boutique verkrijgbaar zijn, zowel voor mannen als vrouwen.”

Het moet eerst een rommel zijn voor het mooi wordt

Heeft de renovatie invloed gehad op het bezoek aan de boutique de laatste maanden? Mike reageert: “De afgelopen maanden waren natuurlijk lastig, vooral voor vrachtverkeer. Het moest eerst een rommel zijn voordat het mooi kon worden. ‘Last’ is een groot woord, we waren twee weken moeilijk bereikbaar, maar dat is een detail. We zijn enorm blij met het resultaat. DURA VERMEER verdient een compliment voor het perfecte overleg en de goede communicatie. Nu liggen er nog wel matjes bij ons om het schoon te houden, maar ook dat gaat voorbij. We zijn super tevreden.”

Boutique Fitness Lage Zijde is een echte aanrader voor iedereen die fit oud wil worden! Ben je benieuwd naar wat ze te bieden hebben? Ontdek hier meer


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.