Mate & Date
Advertorial Overige

Ontdek de Matchmaker in jezelf en ga heerlijk uit eten

Ben je op zoek naar een liefde voor het leven? Maar ben je het eindeloze swipen op datingapps zat? Dan ben je bij Mate & Date aan het goede adres. Tijdens de Jaarmarkt staan de matchmakers voor je klaar bij hun Open Huis.

Mate & Date is inmiddels vier jaar landelijk actief en zorgt ervoor dat mensen die openstaan voor een serieuze relatie bij elkaar worden gebracht. Hoe ze dat doen? “We gaan altijd naar de singles thuis toe en willen er vooral achter komen wie zij zijn en wat ze belangrijk vinden”, vertelt Linda Zevenhoven, één van de matchmakers bij Mate & Date. 

Open Huis

Precies een jaar geleden opende het Datingpoint van Mate & Date haar deuren in de Raadhuisstraat te Alphen aan den Rijn. “Sinds die tijd is er veel veranderd”, geeft Corrien Gordijn aan. “Er is eigenlijk geen Datingbureau welke kantoor houdt midden in een winkelstraat. Gek eigenlijk, want je wilt toch juist benaderbaar zijn? Daarnaast schept het ook vertrouwen. Door onze persoonlijke aanpak is daten een stuk veiliger en eerlijker dan via online datingapps. Tenminste, dat is wat onze singles ervaren.”

Wat Linda & Corrien betreft wordt het Open Huis tijdens de Jaarmarkt dan ook een begrip. “Uiteraard vragen we niet wanneer er iemand langsloopt of hij/zij single is, maar iedereen kent wel iemand die de liefde verdient, toch?” vertelt Linda glimlachend. “Wij horen dagelijks mensen tegen ons zeggen ‘die zou zich bij jullie moeten inschrijven maar hij / zij wil niet, of durft niet’. En dat begrijpen we heel goed. Eigenlijk niemand in onze Datebase heeft direct de stap gezet naar persoonlijke relatiebemiddeling. Er gaat altijd wel een (korte) online swipe ervaring, of een speeddate event dat enkel gezellig was aan vooraf voordat iemand ‘relatiebemiddeling’ of ‘datingbureau’ intikt op Google.”

“Als we dat uitleggen, zeker in combinatie met het feit dat wij alleen matchen wanneer het écht past, zien we dat mensen daar op een andere manier tegenaan gaan kijken. Gelukkig maar, kunnen wij weer door met matchen!” vertelt Corrien enthousiast.

Ontdek de Matchmaker in jezelf en ga heerlijk uit eten!

Met iemand meekijken op Tinder als je zelf geen single bent is amusement, Tinderen in de hoop je ware liefde te vinden is meestal minder vermakelijk.

Help je vriend, vriendin, vader, moeder, collega, buurman, tante of wie dan ook aan de liefde die jij hem/haar zo gunt en dat door op een veilige manier (door ons gescreend) te gaan daten. Uiteraard kan jij dit niet voor hem of haar beslissen, maar mocht je iemand zo ver krijgen dat hij / zij zich aanmeldt voor een gratis vrijblijvende intake, laat hem / haar dan jouw naam vermelden en ontvang een dinerbon ter waarde van € 100, wanneer diegene zich ook daadwerkelijk inschrijft.

Haal dit kaartje op voor jouw dierbare tijdens de jaarmarkt, inleveren kan altijd nog!


Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.