Mate & Date
Advertorial Overige

Ontdek de Matchmaker in jezelf en ga heerlijk uit eten

Ben je op zoek naar een liefde voor het leven? Maar ben je het eindeloze swipen op datingapps zat? Dan ben je bij Mate & Date aan het goede adres. Tijdens de Jaarmarkt staan de matchmakers voor je klaar bij hun Open Huis.

Mate & Date is inmiddels vier jaar landelijk actief en zorgt ervoor dat mensen die openstaan voor een serieuze relatie bij elkaar worden gebracht. Hoe ze dat doen? “We gaan altijd naar de singles thuis toe en willen er vooral achter komen wie zij zijn en wat ze belangrijk vinden”, vertelt Linda Zevenhoven, één van de matchmakers bij Mate & Date. 

Open Huis

Precies een jaar geleden opende het Datingpoint van Mate & Date haar deuren in de Raadhuisstraat te Alphen aan den Rijn. “Sinds die tijd is er veel veranderd”, geeft Corrien Gordijn aan. “Er is eigenlijk geen Datingbureau welke kantoor houdt midden in een winkelstraat. Gek eigenlijk, want je wilt toch juist benaderbaar zijn? Daarnaast schept het ook vertrouwen. Door onze persoonlijke aanpak is daten een stuk veiliger en eerlijker dan via online datingapps. Tenminste, dat is wat onze singles ervaren.”

Wat Linda & Corrien betreft wordt het Open Huis tijdens de Jaarmarkt dan ook een begrip. “Uiteraard vragen we niet wanneer er iemand langsloopt of hij/zij single is, maar iedereen kent wel iemand die de liefde verdient, toch?” vertelt Linda glimlachend. “Wij horen dagelijks mensen tegen ons zeggen ‘die zou zich bij jullie moeten inschrijven maar hij / zij wil niet, of durft niet’. En dat begrijpen we heel goed. Eigenlijk niemand in onze Datebase heeft direct de stap gezet naar persoonlijke relatiebemiddeling. Er gaat altijd wel een (korte) online swipe ervaring, of een speeddate event dat enkel gezellig was aan vooraf voordat iemand ‘relatiebemiddeling’ of ‘datingbureau’ intikt op Google.”

“Als we dat uitleggen, zeker in combinatie met het feit dat wij alleen matchen wanneer het écht past, zien we dat mensen daar op een andere manier tegenaan gaan kijken. Gelukkig maar, kunnen wij weer door met matchen!” vertelt Corrien enthousiast.

Ontdek de Matchmaker in jezelf en ga heerlijk uit eten!

Met iemand meekijken op Tinder als je zelf geen single bent is amusement, Tinderen in de hoop je ware liefde te vinden is meestal minder vermakelijk.

Help je vriend, vriendin, vader, moeder, collega, buurman, tante of wie dan ook aan de liefde die jij hem/haar zo gunt en dat door op een veilige manier (door ons gescreend) te gaan daten. Uiteraard kan jij dit niet voor hem of haar beslissen, maar mocht je iemand zo ver krijgen dat hij / zij zich aanmeldt voor een gratis vrijblijvende intake, laat hem / haar dan jouw naam vermelden en ontvang een dinerbon ter waarde van € 100, wanneer diegene zich ook daadwerkelijk inschrijft.

Haal dit kaartje op voor jouw dierbare tijdens de jaarmarkt, inleveren kan altijd nog!


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.