Il Duomo
Advertorial Horeca

Ontdek de smakelijke Italiaanse gerechten van Il Duomo

Genieten van echte klassiekers? Dan ben je bij Italiaans restaurant en pizzeria Il Duomo aan het juiste adres. Il Duomo, vernoemd naar de kathedraal in de Italiaanse stad Florence, serveert heerlijke Italiaanse gerechten. Mogen ze jou binnenkort ook verwelkomen?

Na de lockdowns heeft Il Duomo zin om er weer vol tegenaan te gaan. “Het voelt zo goed om te zien dat Alphen er weer zin in heeft en lekker naar hun favoriete restaurants te gaan. We merken het ook aan de reserveringen, onze vaste gasten bellen weer om hun favoriete tafeltje te reserveren. Waar we erg blij mee zijn is dat ook veel nieuwe gasten ons komen ontdekken”, zegt Marco van Il Duomo.

Il Duomo is net een paar dagen dicht geweest voor een korte vakantie met het personeel. “Helaas hadden we slecht weer in Spanje, maar hoe mooi is het dat het hier in Alphen aan den Rijn dan zulk mooi weer is? Dat geeft ons extra energie om de komende tijd wat in te halen qua gezelligheid!”

Ze hebben er zelfs zo veel zin in dat nadat het team geland was, ze direct door zijn gegaan naar het restaurant. “Bestellingen ontvangen, de keuken in gereedheid brengen, het restaurant weer netjes op orde maken en de koelkasten vullen met lekkere drankjes. Wij zijn er klaar voor, dus graag tot snel!”

Van donderdag 24 maart tot en met zondag 3 april opent Il Duomo tijdens de Alphens Restaurantweek de deuren om gasten in de watten te leggen met heerlijke Italiaanse gerechten. Kom jij ook proeven?


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.