Il Duomo
Advertorial Horeca

Ontdek de smakelijke Italiaanse gerechten van Il Duomo

Genieten van echte klassiekers? Dan ben je bij Italiaans restaurant en pizzeria Il Duomo aan het juiste adres. Il Duomo, vernoemd naar de kathedraal in de Italiaanse stad Florence, serveert heerlijke Italiaanse gerechten. Mogen ze jou binnenkort ook verwelkomen?

Na de lockdowns heeft Il Duomo zin om er weer vol tegenaan te gaan. “Het voelt zo goed om te zien dat Alphen er weer zin in heeft en lekker naar hun favoriete restaurants te gaan. We merken het ook aan de reserveringen, onze vaste gasten bellen weer om hun favoriete tafeltje te reserveren. Waar we erg blij mee zijn is dat ook veel nieuwe gasten ons komen ontdekken”, zegt Marco van Il Duomo.

Il Duomo is net een paar dagen dicht geweest voor een korte vakantie met het personeel. “Helaas hadden we slecht weer in Spanje, maar hoe mooi is het dat het hier in Alphen aan den Rijn dan zulk mooi weer is? Dat geeft ons extra energie om de komende tijd wat in te halen qua gezelligheid!”

Ze hebben er zelfs zo veel zin in dat nadat het team geland was, ze direct door zijn gegaan naar het restaurant. “Bestellingen ontvangen, de keuken in gereedheid brengen, het restaurant weer netjes op orde maken en de koelkasten vullen met lekkere drankjes. Wij zijn er klaar voor, dus graag tot snel!”

Van donderdag 24 maart tot en met zondag 3 april opent Il Duomo tijdens de Alphens Restaurantweek de deuren om gasten in de watten te leggen met heerlijke Italiaanse gerechten. Kom jij ook proeven?


Meer nieuws

Blog Fase 2, lees je mee?! vandaag 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."