Il Duomo
Advertorial Horeca

Ontdek de smakelijke Italiaanse gerechten van Il Duomo

Genieten van echte klassiekers? Dan ben je bij Italiaans restaurant en pizzeria Il Duomo aan het juiste adres. Il Duomo, vernoemd naar de kathedraal in de Italiaanse stad Florence, serveert heerlijke Italiaanse gerechten. Mogen ze jou binnenkort ook verwelkomen?

Na de lockdowns heeft Il Duomo zin om er weer vol tegenaan te gaan. “Het voelt zo goed om te zien dat Alphen er weer zin in heeft en lekker naar hun favoriete restaurants te gaan. We merken het ook aan de reserveringen, onze vaste gasten bellen weer om hun favoriete tafeltje te reserveren. Waar we erg blij mee zijn is dat ook veel nieuwe gasten ons komen ontdekken”, zegt Marco van Il Duomo.

Il Duomo is net een paar dagen dicht geweest voor een korte vakantie met het personeel. “Helaas hadden we slecht weer in Spanje, maar hoe mooi is het dat het hier in Alphen aan den Rijn dan zulk mooi weer is? Dat geeft ons extra energie om de komende tijd wat in te halen qua gezelligheid!”

Ze hebben er zelfs zo veel zin in dat nadat het team geland was, ze direct door zijn gegaan naar het restaurant. “Bestellingen ontvangen, de keuken in gereedheid brengen, het restaurant weer netjes op orde maken en de koelkasten vullen met lekkere drankjes. Wij zijn er klaar voor, dus graag tot snel!”

Van donderdag 24 maart tot en met zondag 3 april opent Il Duomo tijdens de Alphens Restaurantweek de deuren om gasten in de watten te leggen met heerlijke Italiaanse gerechten. Kom jij ook proeven?


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:45

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 21 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de zesde editie van de Alphense Avond4Daagse en de opbouw van het Zomerspektakel aan het meer tot aan een onveilige busluifel en een klemgereden bestuurder. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Alphens Restaurantweek 2023 gisteren 14:53

Laatste kans: lever je bonnetje in en maak kans op een reis naar Jordanië

Deze maand vond de Alphens Restaurantweek plaats. Elf dagen lang kon je genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijke prijs. Aan deze editie zat ook een avontuurlijke twist; met jouw etentje maak je namelijk kans op een reis. Lever nog snel je bonnetje in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Kunst in Alphen gisteren 13:02

Kunst in Alphen: De zoektocht als vorm van belang

Wat staat er in Alphen aan den Rijn allemaal aan kunst? Om bewuster te worden van al het moois in Alphen zoekt Alphens het voor je uit: welke kunstenaar schuilt hierachter, wat is het verhaal erachter en waar is deze te zien?

Wonen en bouwen gisteren 11:17

Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden

Weet jij nog dat je uit huis ging? Waarschijnlijk kreeg je hulp van je ouders, vrienden of familie en waren zij er als het even niet mee zat. Maar wat als je dat niet hebt?