Winactie Sport

Ontdek de vreugde van beweging en win een 10-weekse cursus bij SlowRun Alphen aan den Rijn

Wil jij weer graag in beweging komen, maar weet je niet hoe? Ontdek de kracht van SlowRun, speciaal ontworpen voor vrouwen die hun weg naar beweging willen vinden.

Bij SlowRun sport je samen en leer je de juiste looptechniek, ademoefeningen en yoga om weer in contact te komen met je lichaam en je hart. Het gaat om het herontdekken van je gevoel en om lekker in beweging te zijn.

Wat kun je winnen?

Een 10-weekse cursus bij SlowRun Alphen aan den Rijn. Woensdagochtend 3 en donderdagavond 18 april start weer een nieuwe SlowRun cursus en daar kun jij aan meedoen! SlowRun is een combinatie van (langzaam) hardlopen, afgewisseld met PowerWalken, core-oefeningen, yoga en meditatie. Annemiek van Zoomeren leert je loop- en ademtechnieken om te kunnen vertragen, waardoor je het langer vol kunt houden en waardoor je volledig bij jezelf kunt blijven.

Bij SlowRun is gelopen tijd geen doel, het gaat om lekker in beweging zijn, buiten, waar het zonnetje nu zo lekker schijnt. Samen! Kijk voor meer informatie op www.slowrun-alphenaandenrijn.nl.

Wat kun je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken en in de reacties laten weten waarom jij graag deze 10-weekse cursus zou willen winnen. Volg ook Alphens.nl en SlowRun Alphen op Instagram.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 22 maart. Diezelfde dag wordt de winnaar bekend gemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.