La Bodega '87
Advertorial Winkels

Ontdek Zuid Afrikaanse wijnen tijdens de online wijnproeverij van La Bodega ‘87

Zondag 25 april staat er bij wijnwinkel La Bodega ’87 weer een online wijnproeverij op de agenda. Dit keer staat de wijnproeverij in het teken van wijnhuis Waterkloof in Kaapstad, Zuid-Afrika. En er is een bijzondere begeleidster voor deze online wijnproeverij.

Wijnmaakster Nadia, van wijnhuis Waterkloof, zal de proeverij begeleiden op zondag 25 april. Zij presenteert tijdens de proeverij acht wijnen van haar eigen wijnhuis. Zij zal je kennis laten maken met de verschillende wijnen en druiven, meer vertellen over dit bijzondere wijnhuis en je vragen beantwoorden. De wijnproeverij zal in het Engels worden gehouden.

Online wijnproeverijen groot succes

Dit wordt de derde online wijnproeverij voor eigenaar Dennis van Veen. “Omdat de horeca nog gesloten blijft en dus ook onze wijnbar, zijn wij eind vorig jaar gestart met online wijnproeverijen. De eerste kerstproeverij was al een succes maar de voorjaarsproeverij op zondag 11 april was al helemaal fantastisch. Meer dan 150 mensen deden mee vanuit huis.”

“Het was ontzettend leuk. Er kwamen twintig wijnen aan bod en per wijn werd er echt de tijd en aandacht genomen om genoeg uit te leggen”, vertelt één van de deelnemers. De proeverij werd geleid door Dennis en twee wijnkenners.

Je kan nu ook een privé online wijnproeverij boeken bij La Bodega ’87. Leuk met vrienden of collega’s nu je toch niet met zijn allen bij elkaar kan komen. Meer informatie hierover lees je op de website.

Kosten

La Bodega ’87 biedt pakketten voor twee personen aan. Tijdens de proeverij worden er acht wijnen geproefd. Uiterlijk drie dagen voor de proeverij ontvang je de flesjes met wijn. Via de mail ontvang je een code waarmee je kan inloggen via Zoom. De proeverij start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur.

De kosten voor de online wijnproeverij zijn € 30 per twee personen. Wil je graag deelnemen aan de online Zuid-Afrikaproeverij? Meld je dan snel aan. Stuur een mail naar info@labodega87.nl of loop even langs in de winkel aan de Raadhuisstraat 410 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport gisteren 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstacles ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente gisteren 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur gisteren 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.