Tidak
Advertorial Economie

Ontevreden over uw huidige boekhouder of accountant?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt overstappen naar een andere accountant of boekhouder. Soms sluit simpelweg de dienstverlening niet meer aan bij uw wensen. Overweeg eens om vrijblijvend in gesprek te gaan met Tidak.

Is er wel regelmatig contact met u over uw boekhouding en krijgt u gevraagd en ongevraagd advies? Gaat uw accountant of boekhouder wel mee met deze digitale tijd? Het gebruik van apps en het digitaal aanleveren van stukken is tegenwoordig een fluitje van een cent. Klopt de prijs kwaliteit verhouding nog wel? Redenen genoeg om de overstap te overwegen en een vrijblijvend gesprek met Tidak aan te gaan.

Wie is Tidak?

Tidak is een jong en dynamisch bedrijf voor administraties, bedrijfsadvies en belastingen. “Opgericht in september 2007 richt ons bedrijf zich op het midden- en kleinbedrijf”, vertelt Brigitte de Niet. “Naast het mkb kunnen ook zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp’ers) en particulieren bij ons terecht voor het verzorgen van hun administratie of een compleet advies. Startende ondernemers helpen wij bij hun eerste stappen als zelfstandige.”

Wat maakt Tidak sterk in de samenwerking met u:

  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Enthousiasme

Dit uit zich vooral in de goede relatie met klanten, het leveren van maatwerk, een integere werkwijze en het meedenken en betrokken zijn. “Een goede administratie is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook de basis voor goed ondernemerschap. Laat uw administratie onze zorg zijn!”

Voor een vrijblijvend gesprek maken wij graag een afspraak met u.

De keuze gemaakt om over te stappen?

Dan helpt Tidak u graag verder! Met hun overstapservice bieden zij u volledige begeleiding om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. De brief waarmee u kunt opzeggen bij uw huidige accountant of boekhouder sturen zij u gratis toe. Vervolgens vragen zij alle relevante gegevens op bij uw huidige accountant of boekhouder zodat u daar geen werk aan heeft.

Het stappenplan van de overstap

Overstappen naar een andere accountant of boekhouder lijkt ingewikkeld en veel werk, maar dit is absoluut niet zo! Onderstaand stappenplan geeft aan hoe een overstap naar administratiekantoor Tidak in slechts een paar stappen geregeld kan worden.

  1. Neem contact op met Tidak voor het maken van een afspraak (0172 450810 of info@tidak.nl)
  2. Samen met Tidak plant u een gratis adviesgesprek in om al uw wensen te bespreken
  3. U ontvangt vrijblijvend een offerte voor hun dienstverlening
  4. Vraag de opzegbrief bij Tidak aan en verstuur deze naar uw huidige accountant of boekhouder
  5. Tidak regelt de rest en ontzorgt u vanaf de eerste dag van jullie samenwerking

Kom gerust langs en laat u verrassen door de service en kwaliteit van administratiekantoor Tidak!

Logo Tidak dig handt email.jpg


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 15:20

Werkzaamheden in de Raadhuisstraat in volle gang

Deze week zijn de werkzaamheden aan het riool in de Raadhuisstraat voortgezet, met een korte onderbreking in het vooruitzicht. Vanwege 2e Pinksterdag zullen ze de werkzaamheden op dinsdag 21 mei hervatten. De gemeente heeft gezorgd voor zoveel mogelijk begaanbaarheid van de straat en benadrukt: "Daar waar het onveilig is, zetten wij bouwhekken."

Calamiteiten vandaag 15:01

Flinke botsing op kruising Prins Bernhardlaan

Op zaterdagmiddag vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan, waarbij beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen.

Werken vandaag 12:45

Vacatureoverzicht week 20: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Muziek/Concert vandaag 10:59

BTW-tarief op concert- en festivaltickets stijgt hoogstwaarschijnlijk in 2026

Na maanden van onderhandelen presenteren de PVV, VVD, NSC en BBB hun 'hoofdlijnenakkoord', dat de basis moet vormen voor het nieuwe kabinet. Liefhebbers van live muziek en cultuur komen er bekaaid vanaf, want de formerende partijen zijn van plan om concert- en festivaltickets te belasten met het hoge btw-tarief van 21%. Op dit moment geldt hiervoor nog het lage tarief van 9%.

Advertorial Evenement vandaag 09:37

Help mee als vrijwilliger tijdens de Obstacle Run!

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en/of zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Blog Opinie gisteren 19:46

MINERVA Haal die doppen van de koppen

Dit jaar wordt een feestje in de gemeente Alphen aan den Rijn omdat de gemeente zoals deze nu is tien jaar bestaat. Maar niet iedereen denkt er zo over. Er zijn nog altijd Calimero’s die vinden dat ‘ze’ geannexeerd zijn en er zijn altijd klagers waarbij het niet goed is of niet deugt.