Josh Walet

Ontmoet je buren tijdens burendag op 24 september

Op 24 september is het burendag. Bij deze jaarlijks terugkerende dag vieren buurtbewoners met elkaar feest. In Alphen worden in verschillende wijken activiteiten georganiseerd voor burendag. 

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts om te zorgen voor meer verbinding in wijken. Zo wordt een buurt leuker, socialer en veiliger. Dit jaar vindt burendag plaats op 24 september.

Op 28 plekken in Alphen worden activiteiten georganiseerd. Zo zijn er in meerdere wijken buurt barbecues en wordt nabij de Pius X kerk aan de Van Nesstraat een buurttuin gepresenteerd en geoogst. Kijk hier voor alle activiteiten op burendag bij jou in de buurt.

Zelf een activiteit organiseren?

Wordt er nog niets georganiseerd in jouw wijk maar zou je wel graag meer contact hebben met jouw buren? Meld dan jouw activiteit aan op de site. Wees er snel bij, want door de grote hoeveelheid aanmeldingen duurt het 4 á 5 weken voordat je aanvraag is verwerkt. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kinderen vandaag 11:06

49e editie Huttenbouw van start gegaan

Maandagochtend 8 augustus is de 49e editie van de Huttenbouw van start gegaan. Op de nieuwe locatie aan de Olympiaweg 2a, op de parkeerplaats tegenover Stichting MAX zal de komende week volop gebouwd en getimmerd worden. 

Weekoverzicht gisteren 16:27

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 31 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een volledig uitgebrande woning en brand in de Ridderbuurt tot aan de redding van een pasgeboren kalfje. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Evenementen gisteren 14:39

Kom jij 21 augustus naar de Zenichi Lifestyle beurs?

Zondag 21 augustus is de eerste Zenichi Lifestyle beurs, die wordt gehouden in hotel Groenendijk te Hazerswoude-Rijndijk. Je kan hier tussen 10:30 en 17:30 uur terecht voor alles wat te maken heeft met gezondheid voor lichaam en geest.