Dutch Dream
Advertorial Actie

Ontspannen Slapen: Profiteer nu van de 1+1 gratis M line matrassen actie bij Dutch Dream

Ben je toe aan een goede nachtrust en wil je uitgeruster opstaan? Zoek dan niet verder. Bij Dutch Dream Slaapcomfort zijn de drukverlagende Cool Motion matrassen van M line nu 1+1 GRATIS!

M line: De keuze van topsporters en fysiotherapeuten

Waarom een M line matras? De Cool Motion matrassen van M line bieden niet alleen een goede ondersteuning, maar ook een perfecte slaaphouding en volledige ontspanning. Het is niet voor niks dat M line matrassen worden aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.

Wat maakt de Cool Motion matrassen zo bijzonder? Het geheim zit in hun unieke samenstelling. De matrassen zijn gemaakt van diverse schuimsoorten en afgedekt met innovatief visco-elastisch schuim, beter bekend als traagschuim. Dit materiaal biedt drukverlichting door de contouren van je lichaam te volgen, wat resulteert in een buitengewoon comfortabele slaapervaring.

Professioneel advies in de Dutch Dream winkels

Bij Dutch Dream begrijpen ze dat een matras niet alleen lekker moet liggen, maar bovenal de juiste ondersteuning moet bieden. Daarom is persoonlijk advies in de Dutch Dream winkels van onschatbare waarde. Hier zijn deskundige verkopers gespecialiseerd in het adviseren van het juiste M line matras. Ze staan voor je klaar in vijf verschillende winkels, waar je kan ontdekken waarom een M line matras de sleutel is tot een gezonde en ontspannen slaap.

Actie

Deze actie is geldig tot en met zondag 29 oktober 2023. Bij aankoop van één M line Cool Motion matras krijg je 50% korting. Dit is een kans die je niet wilt missen! Investeer in je nachtrust en profiteer van deze geweldige aanbieding. Kom naar Dutch Dream en ervaar weer een heerlijk slaapcomfort.

Hier vind je alvast meer informatie over de actie. Er zijn winkels in Alphen a/d Rijn (Euromarkt 103), Hazerswoude (Rijndijk 2D), Ter Aar (Geerweg 42A), Delft en Naaldwijk.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.