Josh Walet
Advertorial Cultuur

Ontspanning door nieuwe Parkvilla cursussen

Na de herfstvakantie starten er opnieuw een aantal verrassende en kortlopende cursussen bij Parkvilla. “Creativiteit en bewegen brengt ontspanning en in deze tijd kunnen veel mensen dit goed gebruiken”, vertelt Maaike van Zetten, coördinator cursussen van Parkvilla.

“Als kind worden we daar meer in gestimuleerd omdat het ook goed is voor de motoriek. Op latere leeftijd zijn we vaak druk met andere zaken en gunnen we er ons geen tijd voor. Maar creatief bezig zijn is dé manier om alles even los te laten.”

Vanaf 25 oktober beginnen diverse cursussen die gerelateerd zijn aan dans, zoals Dansmix 55+ op zondag met vooral veel aandacht voor dansplezier, Ballet 6-8 jaar onder deskundige én enthousiaste leiding, Plié, Pirouette, Pop!, een afwisselende balletles op popmuziek en de ontspannende ‘yogacursus in een flow’ Vinyasa Yoga.

Op schildergebied start op maandagochtend 26 oktober de nieuwe cursus ‘Schilderen in Vrijheid’ van Niels Smits van Burgst. Op maandagavond geeft technicus Steven Loos de cursus theatertechniek. Lampen stellen, een lichttafel programmeren en de werking van een microfoon zijn zaken die onder meer aan bod komen. Verder is het in deze cursus de bedoeling om met een kleine groep in de praktijk de mogelijkheden te ontdekken.

Voor meer informatie, kijk op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).