Advertorial Winkels

Ontvang unieke BLOND Amsterdam mokken tijdens de Oogmeetweken bij Tuijn Optiek

Er is een logisch moment om aan je opticien te denken. Dat klinkt wellicht raar maar elk jaar, als de dagen korter worden, wordt ook het licht van de zon minder sterk. Contouren vervagen en door de kenmerkende regenbuien wordt het zicht ook letterlijk minder. Voor je ogen is dit een extra uitdagende tijd. Wanneer valt dat het meeste op? Precies: in de herfst.

Daarom organiseren alle vakopticiens in Nederland juist in september en oktober DE OOGMEETWEKEN. De oogmeetweken zijn van 4 september tot en met 16 oktober 2021. Koop je tijdens deze weken een complete bril bij Tuijn Optiek, dan ontvang je 4 limited edition BLOND Amsterdam mokken cadeau. Femque en Janneke, ontwerpsters van BLOND Amsterdam, hebben speciaal voor deze landelijke Oogmeetweken een stel unieke mokken ontworpen.

Je ontvangt dan ook een gratis oogmeting. Want je hoeft met minder zicht geen genoegen te nemen. Met een goede kijkoplossing, de juiste sterkte brillenglazen of een paar knappe lenzen zie je weer zo scherp als in de zomer. Tuijn Optiek neemt met minder geen genoegen. Kom dus deze week nog langs bij Tuijn Optiek voor een nieuwe bril.

Tuijn Optiek heeft een filiaal aan de Aarkade in het centrum en in de Herenhof.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.