Advertorial Winkels

Ontvang unieke BLOND Amsterdam mokken tijdens de Oogmeetweken bij Tuijn Optiek

Er is een logisch moment om aan je opticien te denken. Dat klinkt wellicht raar maar elk jaar, als de dagen korter worden, wordt ook het licht van de zon minder sterk. Contouren vervagen en door de kenmerkende regenbuien wordt het zicht ook letterlijk minder. Voor je ogen is dit een extra uitdagende tijd. Wanneer valt dat het meeste op? Precies: in de herfst.

Daarom organiseren alle vakopticiens in Nederland juist in september en oktober DE OOGMEETWEKEN. De oogmeetweken zijn van 4 september tot en met 16 oktober 2021. Koop je tijdens deze weken een complete bril bij Tuijn Optiek, dan ontvang je 4 limited edition BLOND Amsterdam mokken cadeau. Femque en Janneke, ontwerpsters van BLOND Amsterdam, hebben speciaal voor deze landelijke Oogmeetweken een stel unieke mokken ontworpen.

Je ontvangt dan ook een gratis oogmeting. Want je hoeft met minder zicht geen genoegen te nemen. Met een goede kijkoplossing, de juiste sterkte brillenglazen of een paar knappe lenzen zie je weer zo scherp als in de zomer. Tuijn Optiek neemt met minder geen genoegen. Kom dus deze week nog langs bij Tuijn Optiek voor een nieuwe bril.

Tuijn Optiek heeft een filiaal aan de Aarkade in het centrum en in de Herenhof.


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.