Museumpark Archeon

Ook dit jaar geen Midwinter Fair in Museumpark Archeon: “Een grote teleurstelling”

Museumpark Archeon organiseert al jaren de Midwinter Fair, waarbij het hele museumpark in fantasy sfeer wordt ingericht. Maar net als vorig jaar heeft Archeon helaas moeten besluiten om het evenement niet door te laten gaan.

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Een weekend lang staan de activiteiten in het teken van de viering van het licht. Maar het evenement gaat dit jaar, net als in 2020, niet door vanwege de coronamaatregelen.

“Door de huidige maatregelen en de onzekerheid van de nabije toekomst hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten om dit jaar geen Midwinter Fair te organiseren. Dit is niet alleen voor ons maar ook voor alle standhouders, bands, acts en bezoekers een grote teleurstelling”, laat Archeon weten. “Wij hebben alle mogelijkheden onderzocht en geprobeerd om het event alsnog mogelijk te maken. Maar met alle onzekerheden en maatregelen kunnen we de Midwinter Fair niet organiseren zoals jullie van ons gewend zijn en wij graag willen. Vandaar dit lastige besluit.”

Archeon hoopt iedereen op de Midwinter Fair 2022 weer te mogen ontvangen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.